facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Strandpaviljoen Veronica

Strandpaviljoen Veronica

Info

Strandpaviljoen Veronica is een van dé plekken van Scheveningen in het Strand Seizoen! Geniet van de zon, een drankje en het heerlijke Thaise eten!

Geschiedenis

Gelegen aan het Scheveningse Strand ligt Strandpalviljoen Veronica!

Wij van Veronica onderscheiden ons op vele manieren!

Met ons Oosters getinte strandpaviljoen bieden wij op ons terras en onze mooie ruime binnenaccommodatie zitplaatsen aan ruim 700 personen! Er is dus altijd wel een plekje voor u vrij!

De Oosterse sfeer proeft u niet alleen door de aankleding, maar ook door onze Thaise specialiteiten. Naast gerechten uit de Thaise keuken serveren wij ook gerechten uit de Nederlandse en Franse keuken.

U kunt bij ons tercht voor het Ontbijt, Lunch en het Dinner! Voor ieder tijdstip van de dag past Veronica dus bij u!

Wij zijn tijdens het seizoen geopent van: Maandag t/m Zondag van 08.00 – 00.00 uur.

Voor Partijen, feesten en/of barbecues kunt ook heel goed bij ons terrecht!

Nieuwschierig geworden? Bekijk eens onze website.

U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons op nemen 070-3547042

Adres: Strandpaviljoen 16 Strandweg, 2586 JK Scheveningen, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0703547042
Stad: Scheveningen
Route: Strandpaviljoen 16 Strandweg
Postcode: 2586 JK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 23:00
Dinsdag: 08:00 - 23:00
Woensdag: 08:00 - 23:00
Donderdag: 08:00 - 23:00
Vrijdag: 08:00 - 23:00
Zaterdag: 08:00 - 23:00
Zondag: 08:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: strandtent, scheveningen haven strandtent, strandpaviljoens scheveningen, strandtent afhuren scheveningen, strandtent zuiderstrand, beste strandtent scheveningen 2018, strandtent open, strandbar scheveningen
Recensies
Helaas 1 ster voor Trijntje de eigenaresse . Social deal gebruikt Do. 25-2. Voor de lichtblonde blauw ogen dame met paardenstaart 5 *, ontbijt zonder drinken 5 *. Dé serveerster d8 met ons mee, was zéér behulpzaam. Een ligbedje op 't strand. Alleen té ver van 't terras af dat ze ons vergaten. Ontbijt 11:15 gebracht en geen 1 keer, in 1 uur tijd gevraagd of het smaakte óf dat wij nog iets wilde bestellen. 3 min. kort naar 4 medewerkers handje opgestoken,de aandacht trekken, uiteindelijk nog 5 min. lang gezwaaid, ze liepen heen & weer op 't terras maar helaas klanten 20/25 pers. 2 p tafel Toen heb ik naar ze gebeld of we per telefoon konden bestellen. Zegt Trijntje, het personeel komt bij je de bestelling opnemen. Ik leg beleefd uit...maar we zitten al méér dan 5 minuten te zwaaien maar geen reactie...zei Trijntje doodleuk and I quote.."ik vind 5 minuten zwaaien niet écht lang" en gooide de telefoon eropDat je het niet eens ben met de klant, prima, máár dat spreek je dan niet zó uit. Trijntje Trijntje Trijntje..neem een voorbeeld aan jeservice/klantgerichte medewerkster die ons hielp! - Mocht je bij je uitgekozen ligbedjes een windschermen aantreffen, weet dat je €5,- per scherm betaal. Voordat je gaat liggen en géén gebruik ervan wil maken, vraag of ze het willen verwijderen.
Alle gerechten van de 3-gangen social deal waren fenomenaal lekker. Complimenten aan chef Sirinuut! Verder een gezellige sfeer, vriendelijke bediening en enthousiaste eigenaar. Tot de volgende keer…
Via Social Deal gereserveerd voor een 3-gangen diner. Heerlijk genoten van het diner, wijn, uitzicht en het vriendelijk personeel. We komen zeker nog eens terug!
Zojuist terug van een heerlijk avondje bij Bandu Beach! Lekker gegeten en gedronken. Attent personeel. Voorheen heette deze strandtent Veronica, nu Bandu Beach.
15 minuten gewacht voor bediening, niemand. Bij de bar proberen te bestellen mocht niet. Er zou iemand komen. Na 5 minuten nog niemand. Geen aan aanrader
Via social deal hier terecht gekomen. Voorgerecht Tom kah Kai, heel smakelijk maar wel erg zout. Hoofdgerecht groenten tempura, maar dat was zo vet dat je niets anders proefde. Nadat we het vet eruit hadden gedrukt met een servet wat het wel te eten en proefde je wat het was. Saté was wel echt lekker. Ze waren alleen de noedels vergeten. Op drinken hebben we echt steeds heel lang moeten wachten terwijl de borden al werden weggehaald terwijl we nog zaten te eten. De dadeltaart minus de rare room en sorbet waren oké. We hebben er ruim twee en een half uur gezeten omdat er tussen de gerechten echt teveel tijd zat, alsof ze ons vergeten waren. Het is een leuke tent, maar het duurt allemaal echt te lang. Het was namelijk helemaal niet zo druk.
Hebben zondag lekker op het strand gelopen en zo als we vaak doen heerlijk bij Bandu Beach op het terras gaan zitten. En zo als altijd weer onwijs gezellig super gastvrij en vriendelijk personeel. Na een drankje tog ook maar wat te eten besteld. Dit keer een kilo vlees schotel van de dag om te delen. En wat was die lekker zeg heerlijk vlees 4 verschillende soorten en stuk voor stuk mals en heerlijk bereid. Kort om was weer heerlijk. Komen snel weer terug. Dikke complete aan iedereen. Groetjes Dacil en Kevin
Vriendelijk personeel een mooi uitzicht op de zee en lekker van eten.
Super tent, erg gezellig. Wij hadden een vrijgezellenfeest, de organisatie waar we de activiteit deden had connecties met hun en geregeld dat wij daar konden bbqen. Uiteindelijk waren we er en was het helemaal niet doorgegeven. Ze hebben op een warme volle zomer dag toch plek voor ons weten te maken en het super goed opgelost. Heel fijn, de bruid had niks in de gaten en we hebben heerlijk gegeten.
Ed was gezellig, we hebben er ontbeten via sociaal deal en dat was prima, niet teveel, niet te weinig. Beleg had wat meer variatie kunnen bieden. Scrambled eggs was lekker met spek, het was jammer dat er geen zoete variant was voor de tweede boterham.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid