facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Strandpaviljoen Surf en beach

Strandpaviljoen Surf en beach
"Bij strandpaviljoen Surf en Beach zijn gasten welkom voor lunch en diner. Daarnaast hebben we ook een borrelkaart om 's avonds bij één van de haardjes op het terras van te genieten met een drankje. Zo hebben wij ook een uitgebreide drankenkaart, van koffie tot cocktails, van gin & tonics tot iced coffees. Naast het standaard assortiment, bieden wij ook een high tea, high wine of high beer aan met heerlijke hapjes & drankjes. 's Zomers zin om te barbecuen en wil je alles geregeld hebben? Dan kun je gaan voor de strandbbq. Met een grotere groep komen barbecuen? Dan kunnen jullie terecht in onze aparte feestruimte. Hier kunnen wij in overleg ook uw bruiloft, feest of vergadering organiseren. Helemaal naar uw invulling."
Adres: Boulevard Zeezijde 9 , Katwijk aan Zee 2225 BB, NL
Telefoonnummer: 071 401 6563
Stad: Katwijk aan Zee
Route: Boulevard Zeezijde 9
Postcode: 2225 BB


Openingstijden

Maandag: 08:30-22:00
Dinsdag: 08:30-22:00
Woensdag: 08:30-22:00
Donderdag: 08:30-22:00
Vrijdag: 08:30-22:00
Zaterdag: 08:30-22:00
Zondag: 08:30-22:00


op zoek naar gerelateerd: surf en beach strandhuisjes, strandtent katwijk, surf en beach bbq, nieuwe strandtent katwijk, surf en beach high tea, strandtenten katwijk, strandtent beach katwijk, strandhuys katwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Prima gezeten. Leuke bieren op de kaart, lekker menu en het was ook goed bereid. Bediening oogde erg onervaren, maar deed wel hun best. Helaas geen 'lokaal' likeurtje. Dat zou het helemaal afmaken.
Twee jaar geleden nog erg enthousiast, net terug van weer een keer de laatste keer uitgeklede lunchkaart, geen keuze tussen wit of bruin brood alleen mäisbrood. Voor €17,50 een half rauwe hamburger zonder ook maar iets erbij, ik hou van rauw vlees maar mijn familie had hem recht de keuken in gesmeten. Mijn man een Caesar salade € 16,00 met de nadruk op het groene deel veel sla,..de ansjovis was opgelegd in zuur in plaats van gezouten dus detoneerde stevig met de rest van de salade..en tot slot personeel dat het samen erg gezellig had zodat klanten naar de bar moesten komen om nog iets te bestellen.
Vandaag geluncht bij Surf en Beach. Ik had Eggs Benedict besteld, altijd een beetje spannend. Want je kunt zoveel verkeerd doen met dit gerecht. Maar! Het was perfect klaargemaakt. Beste EB die ik gegeten heb. Tafelgenoot had broodje hete kip en was daar ook heel tevreden over. Daarnaast een portie huisgemaakte friet, deze was ook fantastisch. Kortom, voor hele goede gerechten mét uitzicht, Surf en Beach in Katwijk.
Prima strand tent voor een gezellig drankje of wat lekkers eten. Genoeg Vega opties op de lunch kaart.
Vandaag een high tea gehad. Ik kom hier nooit meer terug. Allereerst hebben wij bijna een uur moeten wachten tot de high tea kwam. Kan gebeuren, omdat het druk is. Maar toen we thee bestelden vroegen we om munt thee en gaven ze ons peppermint thee heel anders dan munt. Na heel lang wachten kwam het eten en werd er een haar in het eten gevonden. De leidinggevende of eigenaar geloofde ons volgens mij niet en riep dat het rucola was terwijl het toch echt een haar was. Daarna kwam hij terug met hetzelfde broodje !. Toen we om de rekening vroegen en vroegen of we iets van een compensatie konden krijgen omdat wij het bovenstaande hadden meegemaakt krijg je een hele rare reactie van zowel die man als een vrouw ook leidinggevende. Gastvrijheid en hygiëne is hier ver te zoeken. Ik kom hier nooit meer en ik raad deze tent niemand aan. Zeker niet als je een high tea wil.
We hadden de scholfilet besteld deze was op het bord nauwelijks waar te nemen zo weinig was het Verder was de rest ook niet om aan te zien Het leek wel of dit menu een week in de koelkast had gestaan en weer opgewarmd was Nooit meer !!
Een dagje strand is voor ons altijd compleet na het nuttigen van een hapje of een drankje in een strandtent. Vandaag bij Surf and Beach gezeten. Wat een top tent zeg. Zoals wel vaker gezegd heeft onze zoon een lactose allergie. Wat is het dan super fijn dat de bediening zonder problemen alle gewenste bites ging controleren op melk. We voelen ons daar wel eens opgelaten over, maar hier gaven ze meerdere keren aan dat het echt geen probleem was. Dit tot opluchting van onze zoon. Het paviljoen is trendy ingericht. Ik hou ervan . En het eten was heel erg lekker. Dank voor de gezellige middag ook names onze zoon! .
We hebben zeker 20 minuten moeten wachten dat iemand überhaupt een bestelling kwam opnemen, en dat was hetzelfde bij ons 2de drankje . En dat terwijl het niet druk was .
Slechte ervaring , klein hondje mocht niet op mijn schoot zitten . Heel dier onvriendelijke tent ! Strandtent paal 14 waren we van harte welkom met het hondje.
Al jaren onze vaste stek in de voor en najaar vakanties. Goed eten, ongedwongen sfeer, lekkere achtergrond muziek en lekker ontspannen zitjes om te lounchen. Binnen erg gezellig met knusse zithoekjes, gashaarden. Buiten al snel heerlijk toeven zodra er maar een zonnetje door komt. Kan uit de wind zitten, en vooral in heeeeel veel zon met zicht op het strand. Een aanrader ook buiten het seizoen om, check dan even de site of ze open zijn on te zitten of om af te halen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid