facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Strandpaviljoen Noord

Info

Bij Strandpaviljoen Noord word je omarmd door een prettige sfeer in een adembenemende omgeving. Nieuwsgierig? Bekijk onze Instagram @strandpaviljoennoord.

Geschiedenis

Strandpaviljoen Noord is ons strandpaviljoen met een geheel eigen karakter. Verweerd hout, een verzameling van oude en nieuwe tafels, stoelen, kasten en de branding die ruist op de achtergrond. Gelegen op één van de zonnigste plekjes van Nederland, word je bij Strandpaviljoen Noord omarmd door een prettige sfeer in een omgeving en interieur die tot de verbeelding spreken.

Bij Strandpaviljoen Noord kan je genieten van een veelzijdige kaart met heerlijke ambachtelijke streekproducten. Strandpaviljoen Noord inspireert en is de perfecte plek om te genieten van een heerlijke cappuccino, een glas koude rose of een sfeervol diner. Daarnaast is ons mooie paviljoen ook een ideale locatie voor events in zowel de privé- als zakelijke sfeer.



"Een rustgevend, sfeervol restaurant op het strand van Bergen aan Zee."
Adres: C.F. Zeilerboulevard 3, 1865 BB Bergen aan Zee
Telefoonnummer: 072-5814940
ln.droonneojlivapdnarts@ofni
Stad: Bergen aan Zee
Route: C.F. Zeilerboulevard 3
Postcode: 1865 BB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 00:00
Dinsdag: 09:00 - 00:00
Woensdag: 09:00 - 00:00
Donderdag: 09:00 - 00:00
Vrijdag: 09:00 - 00:00
Zaterdag: 09:00 - 00:00
Zondag: 09:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: strandpaviljoen noord sint maartenszee, stadspaviljoen noord bergen, strandpaviljoen noord restaurant, strandpaviljoen bergen aan zee, strandpaviljoen noord holland, hippe strandtent bergen aan zee, strandpaviljoen noord egmond aan zee, strandpaviljoen zuid bergen aan zee
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BadaBing BadaBing 27 meter Heerlijk relaxte strandtent met vriendelijk personeel. Ook 's winters een fijne plek ...
Strandpaviljoen Noorderlicht Strandpaviljoen Noorderlicht 54 meter Leuke kaart alleen was niet alles mogelijk bv de dadeltaart. Jammer!
BAZ24 BAZ24 74 meter Hele leuke zaak en hele leuke spullen zeker de moeite waard om eens een kijkje te nem...
Vrijwillige Reddingsbrigade Bergen Vrijwillige Reddingsbrigade Bergen 209 meter Zeer professionele redders
Zilte Zoen Bergen aan Zee Zilte Zoen Bergen aan Zee 308 meter Goed eten. Redelijke prijs in vergelijking met andere Nederlandse restaurants. Tafels...
Strandpaviljoen Zuid Strandpaviljoen Zuid 343 meter Op een drukke zondag daar gekomen. Een oudere man heeft ons al op een niet al te vrie...
Vrijwillige Reddingsbrigade Bergen Vrijwillige Reddingsbrigade Bergen 542 meter Zeer professionele redders
StrandBergen StrandBergen 564 meter Fantastische dag in Bergen aan zee
Strand Strand 567 meter
Beachclub Offshore Beachclub Offshore 857 meter Super eten met super uitzicht.
Blooming Beach Blooming Beach 1 km Super eten met super uitzicht.
Recensies
Wat een fijne plek om te zitten. In elk seizoen zeker de moeite van een bezoek waard. De aankleding geeft een heerlijk strandgevoel. Veel wit, veel licht, mooie strandvondsten. Daarbij zorgen deze indeling en decoratie ervoor dat je overal een soort ‘privacy’ gevoel hebt. Vriendelijke en vooral niet opdringerige bediening. Tegelijkertijd goed benaderbaar als je wilt bijbestellen of afrekenen. Stijlvolle menukaarten. Passend bij interieur en huisstijl. Uitgebreide ontbijtkaart, dat zie je niet overal. Veel keuze en mooie ingrediënten. Leuke bijkomstigheid is dat de ‘old-school-huismus’, die je thuis niet zo vaak meer ziet, hier enthousiast rondfladdert. En bij voorkeur een achtergelaten korrel van brood, koek of croissant van je bordje oppikt. Kortom ik ben fan. Ik betrap me er elke keer op dat ik langer blijf zitten dan gepland. Dus gun je zelf een cadeautje en plan na je bezoek aan Noord even niets anders
Weer heeeerlijk gegeten. Deze keer Tonijn Tataki Zarzuela en heerlijke grote slibtongen. Echt top. En de bediening was super. Wat een heerlijke plek om aan t strand te eten en te drinken. Wij komen zeker terug.
Een koude maar mooie zondag in februari. Duin- en strandwandeling gemaakt. Gezellig druk in Bergen aan Zee. Zou er plek zijn op het terras in de zon? Jawel! Vlotte bediening, lekkere tosti's en het eerste biertje buiten in de zon van 2023!
Wat een geweldige plek! Locatie is heerlijk, het eten zo mogelijk nog beter en de service...... absoluut een dikke 10! Goede wijnen, mooie en lekkere gerechten ik had de gamba's en de steak, maar mijn tafelgenoten oa. de tonijntartaar en de steak tartare, maar zeker ook de toetjes waren niet te versmaden. Je wordt door meerdere mensen bediend en allemaal even prettig, professioneel, vriendelijk en goed. En als klap op de vuurpijl.... mijn airpods waren uit mijn zak gevallen, daar kwam ik later pas achter, dus bellen en ja hoor... netjes teruggebeld dat ik ze kon ophalen. Dus naast al het goeds hierboven ook nog eerlijk! Dank jullie wel!
Heerlijk terras, vlotte bediening, heb er alleen een paar koude biertjes gedronken, niet gegeten. Uitzicht is mooi, sfeer is relaxed en echt vakantiegevoel! de foto's zijn van meerdere bezoekjes want ik kom er een paar keer per jaar
Twee maal in 24 uur geweest, voor een diner en een lunch. De locatie is prachtig en de inrichting erg stijlvol. Het grootste kritiekpunt zit hem in het personeel. Naast twee personeelslieden, die erg vriendelijk waren en er meer ervaren uitzagen, was de bediening onprofessioneel en tegen het onaardige aan. Tijdens het diner op de eerste avond mochten we wel kraanwater, terwijl de volgende dag tijdens de lunch het niet mocht. Boordjes werden ongeïnteresseerd op tafel gelegd bijna gegooid en als we aangaven dat we nog even op de kaart gingen kijken loopt het personeel zonder iets te zeggen of een glimlach te geven weg. Ronduit onprettig. Daarnaast was de scampi tostada niet te eten, erg onsmakelijk en dat voor 15 euro. Lunch daarentegen was een stuk lekkerder dan het diner. Kortom, prachtige locatie en inrichting, leuke lunchkaart, maar prijzig en helaas meerdere onprettige personeelsleden.
Heerlijke plek! Super vriendelijk personeel, lekker eten, snelle service, schone toiletten!
Porties waren aan de klein kant. Na een strandwandeling hier gegeten, maar mijn dochter had na haar maaltijd nog honger, en dan eet zij normaliter al niet veel. Wij vroegen om wat meer patatjes, maar die moesten wij dan wel bij betalen. Steak was matig en de poke bowl miste wat smaak. Geen zout en peper op het terras. Onze serveerster was niet heel vrolijk, en werd aan publiek nog gecorrigeerd op een eerdere fout. Overig personeel leek wel heel vriendelijk en je kan hier beschut uit de wind plaats nemen op het terras.
Dieptepunt, vandaag gezellig een terrasje pakken op het strand bij Noord, heerlijk 2 glazen wijn besteld met een heerlijke lunch. De wijn werd gebracht en wij wilde er nog 2 glazen water bij bestellen, nou dat hadden we beter niet kunnen doen. Meneer vroeg waarom we dat niet meteen hadden gedaan nou moest hij weer voor ons heen en weer lopen, dit ging gepaard met een hoop luidkeels gemopper. Voor ons was dit helaas de laatste keer.
Het was weer heerlijk hier. Gewoon goed. Lekker eten. Geweldig goede bediening, echt buitengewoon snel en goed. Prachtige plek aan zee. Gewoon lekker heen gaan en lekker eten en drinken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid