facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Strandpaviljoen Evi

Strandpaviljoen Evi
"In het noordelijkste puntje op het strand van Egmond aan Zee vindt u Evi Beach. Een plek waar u zich even te goed kunt doen aan de ruimte en de rust die hier voelbaar is. U kunt genieten van verfrissende dranken, gezonde smoothies, verrassende wijnen, soul food, oftewel: lekker eten wat u op een ultieme stranddag wilt! En dat dan met de voeten in het zand op ons uitgebreide zandterras, waar u in de watten kunt worden gelegd door onze lieve bediening. Of even op een van de velen bedjes liggen om even alles achter u te laten. Dat maakt Evi Beach dé beachlife ervaring."
Adres: Van der Wijckplein 14 , Bergen aan Zee 1865 AN, NL
Telefoonnummer: 06 20355578
Stad: Bergen aan Zee
Route: Van der Wijckplein 14
Postcode: 1865 AN



op zoek naar gerelateerd: strandpaviljoen bergen aan zee, blooming beach, strandpaviljoen zuid bergen aan zee, restaurant bergen aan zee, strandpaviljoen noord, hippe strandtent bergen aan zee, hemingway bergen, strand restaurant bergen aan zee
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Strandpaviljoen Noord Strandpaviljoen Noord 523 meter Wat een fijne plek om te zitten. In elk seizoen zeker de moeite van een bezoek waard....
Recensies
Kijk, dit is een tent waar ze weten hoe het hoort. Vlotte jonge bediening die het begrijpt. Veel aandacht, veel vragen of het naar wens is. Eten was prima. Prijzige kant maar dat hoort erbij met zoveel toeristen. Aanrader!
Topstrandtent. Lekkere biertjes en goed eten. Jammer dat het niet open is voor avondeten. Veel opties, waardoor het ook goed vertoeven is als je vega wilt eten. Volle vijf van de vijf sterretjes.
Opzich een mooie plek, maar das al gauw in orde aan het strand natuurlijk. Bediening was iets bijzonder goed. Glas water met citroen bestellen en dan zonder citroen krijgen, waarna opmerking een nieuw glas mèt citroen maar zonder stamper wordt geserveerd. De prikkertjes die bij de olijven hadden moeten zitten kregen we ook pas nadat we er weer om moesten vragen. Jammer, had allemaal anders gekund.
Leuke plek op t strand van Egmond. Gezellige bohemian inrichting. Lekkere friet met truffel en parmezaanse kaas,wel erg aan de prijs. Fijn zitten na een strand wandeling
Heerlijk geluncht bij Evi beach, vriendelijk personeel en de hond is ook welkom!
Wat een heerlijke nazomerdag in oktober! Wandelen langs het strand en in de duinen en dan lunchen bij Evi. Leuk die diverse soorten friet/patat! Erg lekker ook. Lekkere tapbiertjes ook. Poffertjes uit het kindermenu als toetje genomen. Vriendelijke bediening. Het is net even anders bij Evi. Plek om vaker heen te gaan. Goede sfeer.
Heerlijk gegeten met de hele familie, gezellige plek en vriendelijk personeel. Daarna op het terras nagetafeld en naar de vliegeraars en kitesurfers gekeken. Aanrader voor als je in de buurt bent, zowel voor een drankje als lunch of dinner!
Wat een fantastische plek om te genieten van een heerlijke lunch. Relaxed sfeertje, hele vriendelijke bediening, we komen snel terug.
Mooie locatie aan het strand. Simplistisch,maar toch intiem en smaakvol ingericht. Op een stormachtige middag hier naar binnen gewaaid, gebruncht en vrij lang blijven zitten genieten van elkaar, de setting en het uitzicht. Aanrader is om gezellig om de kachel te zitten winterperiode en de warmte in je op nemen. Verder is het een zeer geschikte locatie voor je feestje: receptie, verjaardag etc. Hier komen wij graag nog een keer langs.
Zojuist weer bij Evi geweest. Goede en vriendelijke bediening zoals altijd. Maar….. de prijzen moeten me wel van het hart. sorry team 42,50 euro aftikken voor een borrel ronde 2 skuumkoppes, schaaltje bitterballen en 2 flesjes picolo prosecco. Mhhhhh. Te veel denken wij in vergelijking met vorig jaar. Voorlopig geen Evi maar zelf een drankje mee naar het strand
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid