facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Strandpaviljoen Aloha

Strandpaviljoen Aloha
"Aloha is een relaxte hang-out aan de Noordpier, met super lekker eten, goede koffie en verse sappen. Of je nat van het surfen bent, een strandwandeling hebt gemaakt of gewoon wil chillen. Iedereen is welkom!"
Adres: Reyndersweg 2 , Velsen-Noord 1951 LA, NL
Telefoonnummer: 0251 374 130
Stad: Velsen-Noord
Route: Reyndersweg 2
Postcode: 1951 LA


Openingstijden

Maandag: 10:00-23:00
Dinsdag: 10:00-23:00
Woensdag: 10:00-23:00
Donderdag: 10:00-23:00
Vrijdag: 10:00-23:00
Zaterdag: 10:00-23:00
Zondag: 10:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: strandpaviljoen timboektoe, aloha wijk aan zee openingstijden, strandtent aloha scheveningen, beste strandtent wijk aan zee, aloha wijk aan zee menu, aloha beach vrouwenpolder, aloha beach, aloha wijk aan zee parkeren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café De Grote Hout Café De Grote Hout 5 km Leuk park voor de zomermaanden , vaak activiteiten
Recensies
Een relaxe sfeer in de strandpalvioen Aloha in Wijk aan Zee. De bediening is vlot en vriendelijk. Wij hebben er geluncht, maar je kan er terecht ook voor ontbijt en dineren. Een mooie strand voor de deur en zomers een mooie plek om te chillen.
Vandaag hier wezen lunchen. Was een drukke zonnige dag. Bestellen en betalen via de qr code die op tafel is geplakt verliep erg soepel. Personeel was ook erg vriendelijk.
Na mijn strandwandeling heerlijk gegeten ! Een warm en welkom ontvangst gekregen van het personeel. Overigens was het personeel ook goed op de hoogte van de kaart en de dag specials, ze wisten er veel over uit te leggen en het hielp erg met mijn keuze. Het eten was heerlijk !
Ik kan deze strandtent niet aanraden. Voor moederdag gingen we hier als verassing voor mijn moeder lunchen. Het was een rustige dag bij de strandtent echter duurde het al een goede 20 minuten voordat onze bestelling werd opgenomen. Kan gebeuren, maar de ober rende al zo snel weer weg dat we geen eten konden bestellen. Nadat we de drankjes ophadden, kwam de ober gelukkig terug. We bestelde en nieuwe ronde drankjes en de lunch. Het drankje van mijn moeder werd helaas alleen in een flesje geleverd en niet zoals de andere glazen met een glas met ijs. Omdat het moederdag was kon ik terug naar de keuken om haar dezelfde ervaring te geven als de rest. De lunch die geserveerd werd was incompleet. Mijn zusje bestelde bloemkool couscous die zonder bloemkool werd geserveerd. Wij dachten, die zal dan wel op zijn. Maar een half uur later kreeg de tafel naast ons wel bloemkool en de serveerster zei er ook niks over. Bij het afrekenen was het personeel ook in geen verre of wegen te bekennen. Weer terug naar de bar om af te rekenen. Als je komt voor een ontspannen lunch kan ik je deze plek niet aanbevelen. De hele tijd het personeel in de gaten houden in de hoop dat als je zwaait dat ze je eindelijk eens een keer zien, is niet ontspannen. Pro-actief zou ik het personeel dan ook niet beschrijven. Ik hoop dat Aloha wat met mijn feedback doet.
Wat een super gave tent is dit! Het personeel is vriendelijk en maakt tijd voor een praatje. En nog een pluspunt het eten is lekker. Mijn twee zoontjes hadden een hamburger en deze was binnen no time op! Je wordt niet weggekeken, je kan lekker de tijd nemen. Als je reserveert krijg je wel een tijdslimiet maar als t rustig is hoef je niet perse weg.
Zeer gezellige relaxte strandtent. Met QR code flatwhite besteld. Die kwam na ongeveer 16min. Het lepeltje voor de zuiker te roeren nog eens 11min later wat resulteerde in lauwe koffie voor €4 .. zonde.
Heel erg lekkere strandtent met lekker eten. Online bestellen en het wordt aan tafel geserveerd. Jammer dat sommige gasten handdoekjes leggen en daarmee plekken claimen zonder er daadwerkelijk te zitten.
Erg gezellig! Bankjes en tafeltjes zijn veel leuker versierd dan die van timboektoe
De appeltaart en de worteltaart is niet te versmaden. De bediening is zeer aardig. Alleen honden die zenuwachtig blaffend binnen zijn. Vind ik heel erg vervelend!
Super gezellig tentje, leuk personeel. Heerlijk eten. Een geweldige combinatie. Een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid