facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Strandpavilion Lage Duintje

Strandpavilion Lage Duintje
Adres: Manteling , Oostkapelle , NL
Stad: Oostkapelle
Route: Manteling



op zoek naar gerelateerd: Lage Duintjes menu, Strandpaviljoen Oostkapelle, Webcam Lage Duintjes, De Piraat Oostkapelle, Strandpaviljoen Berkenbosch, Webcam Oostkapelle, Bij Karel Oostkapelle menukaart, Strand Oostkapelle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Standpaviljoen De Piraat Standpaviljoen De Piraat 1 km Heerlijk eten! Snelle bediening en erg klantvriendelijk. Veel keuze in het menu en he...
Recensies
Lekker geluncht, prima kaart, snelle bediening, goede kwaliteit, prachtig uitzicht! Aanrader...
Netjes geholpen met glutenvrij en melkvrij eten, geen last gehad dus dat is mooi! Vriendelijk personeel en ook naar onze kids :
Wat een prachtig uitzicht vanop het terras. Echter heel chaotische en niet gestructureerde service. De drukte door het mooie weer is een verzachtende factor maar een half uur wachten om te kunnen bestellen is toch wel heel heel lang..... . Jammer. De andere strandpaviljoenen die we dezelfde dag in de buurt hebben bezocht konden wel een professionele service bieden .
Mooi groot licht strandpaviljoen op goede locatie. Zo vanuit het bos het strand op. Prima bediening alleen de inrichting van het paviljoen is erg kil en ongezellig. Men zou het wat gezelliger kunnen aankleden. Verder prima.
Mooie plek ziet er netjes verzorgd en schoon uit. Nederlands personeel is vriendelijk. Buitenlandspersoneel is wat afstandelijker. Prijzen zijn vergelijkbaar met andere strandtenten en het eten smaakt prima. Persoonlijk vind ik de prijs aardig stevig voor de kwantiteit. Bier is wat aan de dode kant.
Duidelijk tekort aan personeel. Verder prima in orde. De bediening die er wel was, was echt superaardig.
Gezellig strandpaviljoen met mooi uitzicht over het strand en zee. Het eten en drinken was lekker en prima verzorgd en het personeel was erg vriendelijk!!
Lekker lunchen met het mooi uitzicht! De prijs/ kwaliteit is prima en de personeel heer aardig! Meer moet het niet zijn mooi weer is een extraatje!
Geweldige Ambiance! Het uitzicht is mooi. De service was pijlstaartrogsnel, we hebben maar een kwartier gewacht op een 7-mans bestelling. Alleen erg jammer dat het zoute zeewater zoet was : De foto is niet zoals het was hoor, maar heeft wel erg gesmaakt!
Zeer vriendelijk personeel met vleugje humor en ondanks dat er op het strand geen honden toegelaten waren overdag, was deze zaak absoluut hondvriendelijk. We kregen een vers kommetje water en een snoepje voor onze viervoeter. Wordt enorm gewaardeerd :-
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid