facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor StrandhuisZeeland

StrandhuisZeeland
"Op de mooiste locatie van het populaire 5 sterren recreatiepark “Noordzee Résidence De Banjaard” kunt u zorgeloos genieten in onze stijlvolle strandhuis met uitzicht op de duinen. Het object is gelegen direct aan de duinopgang. De villa werd ontworpen door de befaamde architect Zeelenberg en is omgeven door een flinke tuin"
Adres: Eb en vloed 20A, 4493RR Kamperland
Telefoonnummer: 0617678360
Stad: Kamperland
Route: Eb en vloed 20A
Postcode: 4493RR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
D Marcusse Verhuur & Grondwerken D Marcusse Verhuur & Grondwerken 4 km Allround specialist grondverzetmachines.
Recensies
Hele mooie woning op een heerlijke plek, je steekt de straat en de duin over en staat met je voeten aan/in zee. Gertjan is een hele vriendelijke host en reageert snel. Het huisje is mooi, schoon en van alle gemakken voorzien. Zeker een aanrader!
We hebben genoten van deze fijne plek, samen met onze drie kinderen. 5 jaar, 3 jaar en 7 maanden Het huisje staat aan de rand van het park, praktisch bij de duinovergang naar het strand. Contact met de beheerder liep soepel. Conclusie: voor herhaling vatbaar!
Mooie, nette, schone villa. Huiselijke sfeer. Omdat wij er al 3 jaar komen, voelen wij ons ook meteen thuis. De ligging is perfect, je bent bijna meteen op het strand.
Wat een mooi huis! Alles zit erop en eraan. En de locatie. Pal aan het strand, rustig gelegen aan de rand van het park maar ook dichtbij de centrale voorzieningen. Echt een aanrader voor jong en oud. Het contact met de eigenaar is goed! Ze doen er alles aan om het je naar de zin te maken.
Een fijn huis om een aantal dagen te verblijven. Alles is aanwezig en goed onderhouden. Dichtbij het strand en makkelijk met de auto bereikbaar. Het contact met Gertjan verliep snel en prettig. Als de gelegenheid zich voordoet komen we hier graag weer terug.
Afgelopen augustus zijn we geweest. Een ruim mooi huis met 5 min lopen van het strand. Wat erg handig is met twee kleine kinderen 3 jaar & 10 maanden. Grote open keuken en ruime privé tuin. Wat ik erg prettig vind was dat het huis aan de rand van park staat. Dat betekend dat je goed gebruik kan maken van de faciliteiten van het park, maar ook op je zelf met je familie kan zijn. We zijn van plan om volgend jaar weer te gaan!
Leuk huisje met alle comfort en privacy op een ideale ligging zee op wandelafstand vanuit de achtertuin!. Ideaal voor een gezellig weekendje weg
Een geweldig verblijf met in de achtertuin toegang tot de duinen en de zee! Een leuk huis met alle comfort, ideaal voor een geslaagde vakantie in Zeeland.
Wat een fantastische plek, schitterend huis, duin over en je staat op het strand met mooie vergezichten naar de stormvloedkering. Het huis is zeer schoon en je zit helemaal vrij in tuin. Van binnen is het huis van alle gemakken voorzien met een nieuwe keuken en heel belangrijk heerlijke bedden.
Bericht van de eigenaar inzake de review van Mike Boers. Deze persoon is nooit te gast geweest in onze woning. Neemt u zijn review dus niet serieus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid