facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Strandfabriek

Strandfabriek

Info

Strandfabriek. De unieke event locatie in Wijk aan Zee.



"STRANDACTIVITEITEN BIJ DE 'STRANDFABRIEK IN WIJK AAN ZEEMet je collega’s, relaties, vrienden of familie naar het strand?Informeel en inspirerend! Deelnemen aan bedrijfsuitjes, familie-uitjes, vrijgezellenuitjes of schooluitjes die voor iedereen leuk zijn.De Strandfabriek organiseert het hele jaar door actieve, creatieve en maatschappelijk betrokken activiteiten voor groepen van 2 tot 200 personen."
Adres: Reyndersweg 2, 1951 LA Velsen-Noord
Telefoonnummer: 0641792343
Stad: Velsen-Noord
Route: Reyndersweg 2
Postcode: 1951 LA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Blokarten Noordwijk, Blokarten Castricum, Blokarten 2 personen, Blokarten Egmond aan Zee, Blokarten alkmaar, Blokarten Almere, Strandsurfen, Boogschieten Wijk aan Zee
Recensies
Wij gingen met 8 personen blokarten, hadden er ontzettend veel zin in maar het viel uiteindelijk toch behoorlijk tegen. Werden de dag van tevoren gebeld om in plaats van het einde van de middag, 17:00, de tijd te verplaatsen naar het begin van de middag, 14:00, in verband met de wind. Konden eventueel ook voor een vervangend programma kiezen en de tijd behouden maar dit had niet onze voorkeur. Eindstand, we zaten op de blokarts maar kwamen amper vooruit door gebrek aan wind. Werden wel een paar keer vooruit geduwd door de jongens daar, maar hier was de lol snel van af. Ondanks dat Strandfabriek het weer natuurlijk niet in de hand heeft, was een kleine tegemoetkoming in de kosten naar mijn mening wel zo netjes geweest.
Goede begeleiding en top service!
Heel leuke middag gehad met power kiten en blokarten. Bedankt Simon voor de super ervaring! Communicatie vooraf over de reservering en programma ging heel vlot, men reageert snel.
Afgelopen zaterdag met 15 man erg goede ervaring gehad. Jasper heeft goed meegedacht en was super flexibel. Echt een aanrader!
Blokarten was top geregeld.
Een erg leuke ervaring. Best spannend ook soms. Aanrader! Aardige mensen, zeer behulpzaam en soepel. Het uurtje vloog echt om.
Super dat strandzeilen'. Een echte aanrader en 'value for money'.
Te gekke uitjes! Doen!
Vertaald door Google Geweldige ervaring, eerlijke prijs, vriendelijke service! Origineel Tolles Erlebnis, Fairer Preis, Freundlicher Service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid