facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Strand Zomer Nieuwkoop

Strand Zomer Nieuwkoop

Info

Kom lekker relaxen bij Strand Zomer aan de Nieuwkoopse plassen met koffie met gebak, een lekkere lunch, borrel of het zeer smakelijke diner van onze Chef!

Geschiedenis

Bij ons proef je de zomer! Bewonder het uitzicht over de Nieuwkoopse Plassen, voel het zachte briesje in je haar en geniet van een:

vers kopje koffie met ovenheerlijk gebak
smakelijke lunch
tintelfrisse borrel
verrassend diner



"Op een unieke locatie gelegen aan de Nieuwkoopse plassen vind je ons strandpaviljoen. Proef de zomer, en geniet van het prachtige uitzicht. Van de dauw in de lente tot laat in de frisse herfst! Kom bij ons gezellig langs voor koffie, een heerlijke lunch, om te borrelen of voor het diner. Neem een verfrissende duik in de Nieuwkoopse plassen en kom zonnen aan ons naastgelegen strandje."
Adres: Meijepad 4, 2421AK Nieuwkoop
Telefoonnummer: 0172601996
Stad: Nieuwkoop
Route: Meijepad 4
Postcode: 2421AK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bistro de Eerste Aanleg & Zaal Turfschip Bistro de Eerste Aanleg & Zaal Turfschip 829 meter Personeel was op zich vriendelijk, maar de tapas was erg matig, gedeelte van de warme...
Café 't Praathuis Café 't Praathuis 843 meter Fijn terras en ongedwongen sfeer en heerlijk eten!
ZoetWater ZoetWater 996 meter Helaas na meerdere malen positieve ervaring is het eten maar vooral de service gister...
Herberg de Hollandsche Leeuw Herberg de Hollandsche Leeuw 2 km Proeflokaal De Hollansche leeuw is een plek waar je terecht kan voor een grote select...
T Vliegend Paard T Vliegend Paard 2 km Vanmiddag heerlijk zitten lunchen , we hadden de visserslunch en de carpaccio en moet...
LKKR eten & drinken LKKR eten & drinken 2 km LKKR eten & drinken is een stijlvol modern restaurant met een verrassende internation...
Restaurant Tijsterman Restaurant Tijsterman 2 km Nog niet eerder zo genoten van thuisbezorgd eten! Het eten smaakte top, zelfs de frie...
LaCena by Nola Nederland LaCena by Nola Nederland 3 km Wow hier weten ze hoe je eten moet serveren
Lagrilla Lagrilla 3 km Heerlijk gezond eten, lieve en snelle service
Recensies
Sfeer, locatie, kwaliteit èn gezelligheid. Wij waren met de boot en ook dat is goed te doen. Leuke, ontspannen plek met heel vriendelijk personeel. Ook ideaal voor ontbijt, lunch of koffie met gebak. Ga zo door team strand zomer!
Leuke tent bij het water. Het was er niet druk maar dat kwam door het weer. We waren met een grote groep maar alles liep vlotjes.
Wij genoten van een carpaccio, een entrecote en zalm. Wat een heerlijk menu. Topkwaliteit met correcte en vriendelijke bediening op een locatie met een heerlijk uitzicht.Dit moet je beleven. Ik gun iedereen dezelfde ervaring!
Wat een fijne plek om te zitten. Vriendelijk personeel. Kleine kaart maar genoeg variatie, met goede prijzen. Je kijkt uit over een stukje water waar je kan zwemmen, je kan er ook met een bootje komen. Achter het restaurant is ook nog een leuke grote speeltuin/plek voor de kindjes.
We zijn hier gestopt op onze vaarvakantie. Ontzettend leuk plekje met aanlegsteigers. Het eten was heerlijk en het personeel ontzettend vriendelijk. We komen hier zeker terug als we weer in Nieuwkoop zijn!
Omdat we bij andere gelegenheden in de buurt niet een koffie konden drinken moesten we een stukje lopen voor deze lekkernij. Mooi terras op een mooie lokatie. Koffie met gebak smaakte goed.
We hebben hier heerlijk op het terras gegeten. Prima bediening. Ervoor is een leuk zwemstrand. In oktober zijn ze waarschijnlijk dicht. Het is ver lopen naar het parkeerterrein.
Mooie plek. Betaalbare menukaart. Prima voor wandelen, varen zwemmen.
Voor koffie met wat lekkers gestopt tijdens zomeravond fietstochtje door het groene hart. Goed en leuk restaurantje. Heerlijke koffie's en taarten. Gezellig terrasje direct aan strandje en 't water. Waar het heerlijk vertoeven is en zicht op een gezellige drukte van jong en oud die genieten van deze Unieke natuur locatie. Je bevind je in het plassengebied en kunt er ook per sloep komen. Bij het restaurant zijn toiletten en een goed aangelegd zandstrandje met ligweide je kunt er het makkelijkst met de fiets naartoe verder kun je er in de omgeving rond wandelen tussen de plassen. Parkeren: Beperkt.... volgens mij alleen mogelijk in de aangrenzende villawijk Rolstoeltoegankelijkheid: Goed! Vanuit de villawijk. Ook is er langs de plas een veiligvoetpad gemaakt over een lange steiger die uitkomt bij de brug naar het restaurantje.
Heel gezellig restaurant aan een klein strandje bij de nieuwkoopse plassen. Prima eten, vriendelijk personeel en betaalbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid