facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Strand Workum

Strand Workum

Info

Voor alle gebruikers van het strand van Workum.

Adres: 8711GX, 8711GX Workum
Telefoonnummer: 0623135090
Stad: Workum
Route: 8711GX
Postcode: 8711GX



op zoek naar gerelateerd: strand workum hond, makkum strand, webcam workum strand, strandpaviljoen ijsselmeerzicht workum, webcam workum haven, paviljoen workum, it soal, havenrestaurant workum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
surfschoolworkum surfschoolworkum 531 meter Soal surf en beach
European Championships Laser 4.7 2011 European Championships Laser 4.7 2011 783 meter Laser 4.7 European Championships 2011, 6-14 July 2011, Workum the Netherlands
Dutch Youth Regatta Dutch Youth Regatta 990 meter Dutch Youth Regatta
Bandstra Blokker Beachfestival Bandstra Blokker Beachfestival 2 km Op vrijdag 5 juli en zaterdag 6 juli 2019 vindt de 3de editie van Bandstra Blokker Be...
Recensies
Is altijd leuk om terug te komen op een plek waar van een hobby en passie iets bijzonders is ontstaan.Mensen leer kitesurfen op een van de mooiste plekjes. Prachtige strand en gevelde atmosfeer.
Altijd wel een plekje beschikbaar. Waar je op het strand komt vanaf de parkeerplaats, daar is het kitesurfstrand. Een stukje meer naar links is het gewone zwemstrand. Hou daar rekening mee als het druk is met kitesurfers. Als er geen wind is maakt het niet uit waar je zit.
Prachtige spots. Vlak water achter de zandbank met sta diepte. Achter de zandbank en mooie branding en golven. Veel parkeerplaatsen vlak bij strand. Daarnaast aan het strand goede kitescholen en mooie kitersurf shop met verhuur Sup, windsurf en kitesurf materialen. En niet te vergeten de lekkerste koffie van heel Workum eo.
Een mooie & schone strand.. Alleen mis een toilet in de dichterbije buurt
Prachtige zonsondergangen, heel ondiep water en mooi strand, zodra er wind is heel veel kitesurfers, heerlijke plek om te vertoeven!
T workumer strand is ideaal om te kitesurfen. De camping is op enkele tientallen meters. Ook heerlijk om met kleine kinderen te zwemmen vanwege het ondiepe water. Of lekker wandelen.
Heerlijk strand, lang ondiep, toiletten en surfwinkel met versnaperingen aanwezig.
Mooi stukje strand aan het IJsselmeer met voldoende gratis parkeren. Het wordt er niet te druk en is daarmee een goed alternatief voor het strand bij Makkum. Het water wordt heel geleidelijk dieper wat het een erg geschikt strand voor kinderen maakt. Ook kun je er surf benodigdheden huren.
Schoon strand niet te druk. Veel te zien, windsurfers, kitesurfers. Voor 10,- kun je een uur suppen. 3 aanbieders voor lessen in oa kitesurfen.
Het strand is een mooie plek. Er is heel veel ondiep water dus geschikt voor kleintjes. Super goed strand voor kitesurfen. Toen ik er was was het aardig rustig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid