facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Strand Noordwijk Zuid

Strand Noordwijk Zuid
Adres: Koningin Astrid Boulevard 69 , Noordwijk 2202 BD, NL
Stad: Noordwijk
Route: Koningin Astrid Boulevard 69
Postcode: 2202 BD



op zoek naar gerelateerd: Noordwijk strand, Noordwijk strand vandaag, Strand Noordwijkerhout, Strandtenten Noordwijk open, Noordwijk aan Zee tips, Noordwijk strand restaurant, Strandpaviljoen Noordwijk, Noordwijkerhout strand parkeren
Recensies
Even genieten van zon zee en strand. Volledig corona veilig op die grote strand. Volop parkeergelegenheid en na afloop heerlijk genieten van een gebakken visje.
Mijn moment van rust , even weg , weg van alles
Strand is altijd heerlijk om naartoe te gaan. Zowel in de zomer als in de winter.
Héérlijk ontspannen mooiere plek aan zee, geheel anders dan het veel te drukke, massale strand van bijvoorbeeld Scheveningen of Zandvoort.
Goedkoop parkeren 1 euro per uur! En een prachtig strand met gezellige horeca
Noordwijk was ideaal omdat de honden mee mochten, voldoende parkeergelegenheid. Schoon strand
Mooi strand en leuke boulevard. Voldoende parkeergelegenheid en erg hond vriendelijk. Doordat er verschillende strandpaviljoens zijn en de boulevard op loopafstand van het strand heb je alles bij de hand. Van een complete maaltijd tot heerlijk schepijs.
Heerlijk strand, leuke strandtenten, lekker eten. Hoop restaurants op de boulevard. Gezellige winkelstraat. Alleen parkeergelegenheid bij mooi weer kan een probleempje zijn.
Ghittegolf... avond gewéldig, problemen met parkeren ... mensen, blijven jullie liever thuis AUB...
Heerlijk strand, niet te druk ook met warme dagen. Gratis kunnen parkeren. Mooie tenten vlakbij waar je kunt lekker eten en drinken. Je kunt ook een boat tour hier doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid