facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Strak Design - Outdoor furniture

Strak Design -  Outdoor furniture

Info

Strak | Elegant Exclusive Design

Geschiedenis

STRAK Design: waar stijl en comfort elkaar ontmoeten. Daarnaast voegt de designer, Jaap Schiphorst, duurzaamheid in optima forma toe



"Tuinmeubelen Stegeman Luxe Outdoor biedt u 1500 m2 tuinmeubelen en andere producten voor een sfeervol buitenleven. Maatwerk is vaak ook mogelijk. Onze grote collectie steigerhouten meubelen is hier een mooi voorbeeld van."
Adres: oerdijk 128, 7433PB Schalkhaar, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0622422547
Stad: Schalkhaar
Route: oerdijk 128
Postcode: 7433PB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AV Daventria 1906 AV Daventria 1906 3 km Leuke atletiek club. Goed georganiseerd.
Probikesticker.com Probikesticker.com 3 km Personalise your bike or your gear with a unique name sticker with your name, flag an...
Recensies
Helaas nog nooit zo'n slechte service ervaren. In April heb ik een lounge-hoes besteld én op voorhand betaald. Die zou normaal gezien binnen 4/5 weken geleverd worden. Na 8 weken enkele e-mails gestuurd met de vraag voor een update. die bleven onbeantwoord. Na 10 weken maar eens gebeld om te horen. Na 5 oproepen nam hij eens op. Hij beloofde iets te laten weten, maar heeft dat nooit gedaan. Bovendien zouden mijn e-mail bij de Spam terechtkomen... Uiteindelijk na vele telefoontjes, e-mails en vooral loze beloften, na 5 maanden nog niets mogen ontvangen: Geen lounge-hoes, geen telefoontje, geen e-mail. Ik probeer ze nu te bereiken om mijn geld terug te vragen, maar dat lukt zelfs niet: ze nemen niet op of beantwoorden geen e-mails. Als ik 0 sterren zou geven, zou ik het doen, maar blijkbaar is 1 ster de minimum. Echte afrader!
na 3 maanden aan het lijntje gehouden te zijn,eindelijk mijn geld terug gestort. moest wel met een ander telefoonnummer bellen....beloofd van alles,maar komt het niet na. na uw reactie,nog even volgende , u heeft het NOOIT over leveranciers gehad,maar tot 2 maal toe mij verzekert,dat het de komende week geleverd zou worden, ik had zeker begrip gehad,als u mij zou hebben gezegd dat u niet kon leveren ivm wat u nu allemaal opnoemt in uw reactie. beetje flauw dit,aangezien ik 3 maanden geduld heb gehad,en zeker de helft van de keren dat ik belde, tijdens openingstijden,u niet eens de telefoon opnam,en geen 1 x heeft gereageerd op mijn 3 emails.als u net zo vlot met een reactie was geweest,als nu op mijn,verdiende,slechte revieuw,hadden we dit probleem niet gehad.
Slecht! Begin juni online een steigerhouten sidetable besteld en dezelfde dag een opdrachtbevestiging per mail ontvangen. Omdat er zowel op de site als in de opdrachtbevestiging geen enkele indicatie gegeven werd van de levertijd heb ik gevraagd mij hierover zsm over te informeren. Nu, 2 weken en diverse mailtjes later, nog steeds geen enkele reactie daarop ontvangen. Daarom heb ik maar besloten de order te annuleren! Geen vertrouwen in een goede afloop, laat staan een snelle levering.
Beter ergens anders aanschaffen! In mei 2019 waren wij opzoek naar een grote loungeset, wij hebben bij luxeoutdoor een naar onze smaak gevonden MITS er een verlengstuk bijgeleverd kon worden. Volgens de heer Stegeman was dit geen enkel probleem, maar zat hier wel een korte levertijd aangeboden omdat hij het betreffende verlengstuk niet op voorraad heeft. Wij hebben op 11-05-2019 de loungeset a 799,- en verlengstuk a 159,- aangeschaft en direct afgerekend. Loungeset zelf is een aantal dagen na aanschaf bezorgd. Hier is waar de ellende/het wachten begint. Vanaf begin juni 2019 een net whatsapp bericht verstuurd, hoe de zaken er voor staan omtrent de levering van het verlengstuk. Na ongeveer een maand appen/bellen pas een concrete reactie gekregen want meneer is super druk. Er zou aan gewerkt worden en ik zou binnen een paar dagen terug gebeld worden. Dit telefoontje was er na een week nog niet. Ondertussen waren wij er redelijk klaar mee, dus weer contact gezocht inmiddels eind Juli. Aangegeven dat als het betaalde verlengstuk niet snel geleverd zou worden, wij de set retour zouden brengen. Meneer zou binnen 2 dagen bellen met een oplossing. S’avonds heb ik dit besproken met mijn partner en besloten om de set retour te willen brengen. Toen meneer een net bericht gestuurd dat wij de koop ongedaan willen maken en aangeboden zelf de set retour te brengen. Binnen 1 uur hadden we reactie dat meneer het verlengstuk morgen wou komen brengen. Vreemd dat het dan wel ineens zo snel kan. Verlengstuk is uiteindelijk geleverd, maar op de vraag hoe meneer dit verder wou oplossen is geen antwoord gekomen en is weer vertrokken. Verder laat ik alle discussies met meneer Stegeman in deze recensie maar achterwege, daar heeft niemand wat aan. Maar van ondernemersgeest en klantenservice heeft meneer geen kaas gegeten. Tip voor mezelf en voor anderen, schrijf een uiterlijke leverdatum op de aanschaf bon!
Bestelling gedaan geen reactie reageert niet op mail. reageert niet op voicemail. Ok dit is natuurlijk een legitieme reden. Dan de volgende vraag.ordernummer 222451047149 De tafelheater is die nog verkrijgbaar ??
Beste meneer Stegeman we hebben naar herhaaldelijk mailen en beloftes dat alles goed kwam nog steeds niets ontvangen. U leest de mailtjes en app’s wel. Maar reageert daar niet op. Ik hoor graag van u.
Verkoop gaat makkelijk, helaas een dure miskoop, daarna service zeer matig. Meneer communiceert moeizaam.Het volgende seizoen na veel emails en telefoontjes een nieuw blad.
Klein maar fijn. Beetje duurder dan gemiddeld maar ook bijzondere dingen in huis
Perfect, Goed assortiment, vriendelijke ontvangst, goede afspraken!
Netjes en op tijd geleverd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid