facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Straight away

Straight away

Info

Bij Straight away geloven we dat verantwoord afslanken beter kan en dat je nooit meer hoeft te zuchten en te puffen voor ieder pondje dat eraf moet. Dankzij Straight away wordt afvallen leuker, lekkerder en vooral sneller.

Geschiedenis

www.straightaway.nl
Straight away heeft een reeks kwalitatieve afslankproducten, gekoppeld aan de professionele begeleiding van een voedingscoach bij jou in de buurt. Je slankt dus nooit alleen af, maar altijd onder begeleiding van professionals en ervaringsdeskundigen. Vind je coach op: http://www.straightaway.nl/index.php/centers en wij zorgen ervoor dat we samen jouw doel gaan bereiken.

We vinden het belangrijk dat onze producten op een zuivere en verantwoorde manier worden geproduceerd. Al onze producten zijn daarom pH-neutraal, lactosevrij, glutenvrij en zelfs aspartaamvrij!

Adres: Tomatenmarkt 22, 1681 PH Zwaagdijk-Oost, Noord-Holland, Netherlands
Stad: Zwaagdijk-Oost
Route: Tomatenmarkt 22
Postcode: 1681 PH



op zoek naar gerelateerd: straight away kopen, straight away repen, straight away ervaringen, straight away recepten, straight away resultaten, straight away consumentenbond, straight away dieet gevaarlijk, straight away almere
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Gemmes La Gemmes 98 meter La Gemmes: Crystals given by mother earth to help you feel good about yourself, to en...
HBconnect HBconnect 336 meter HBconnect brengt hoogbegaafde volwassenen bij elkaar! - Individuele coaching - HBca...
We Look Ahead B.V. We Look Ahead B.V. 872 meter Als professioneel barbier bestel ik sinds kort veel van mijn producten bij Hairpomade...
HAIR BY MEL HAIR BY MEL 1 km Gezellig meiden en kunnen ook nog knippen en ben daar op mijn gemak.ze weten altijd w...
De Horlogeopwinder De Horlogeopwinder 2 km Al jarenlang trouw klant bij Erik. Hij biedt fraaie en goede watchwinders aan voor ee...
Recensies
In september 2018 kwam ik 25 kg te zwaar bij Arjen Fingerhut Lelystad terecht. In februari 2019 was ik op mijn streefgewicht en kon ik met opbouwen beginnen. Het is nu augustus 2019 en ik ben in het totaal 27 kg afgevallen, voel me een totaal nieuw mens. Ik sprint de bergen op in Oostenrijk, lig niet meer met hartkloppingen in mijn bed en kan weer leuke kleding dragen. De producten van straight away zijn prima, ik heb gewoon lekker gegeten, de warme maaltijden en shakes zijn erg smaakvol en vooral de repen zijn traktaties de prijzen zijn vergelijkbaar met de boodschappen die je per week in huis haalt, en na eenmalig 25 euro te hebben betaald is de verdere coaching gratis. Met mijn coach veel goede gesprekken gevoerd. Hij neemt je altijd serieus, weet veel van het menselijk lichaam, voeding, verbranding, kan hierdoor de beste adviezen geven en af en toe een verdiende schop onder de kont. Ik kan niet anders zeggen, ik ben een zeer tevreden klant. Dank je wel Arjen.
Producten zijn lekker en gevarieerd, met de lokale coach erbij was ik eerlijk gezegd pas na 9 weken op mijn streef gewicht. Maar het gewicht bleef wel op peil, nu half jaar later zit ik op 1 kilootje na nog steeds op dit gewicht.
Vond de producten echt heel vies. Smakeloos en korrelig. Totaal niet mijn ding
Vertaald door Google Ik begon met Straightaway nadat ik een knieblessure had en mijn gewicht ging naar 90 kg, in 3 maanden was ik 70 kg en geleidelijk aan bereikte ik mijn ideale gewicht 65. Ik zou echt willen dat ze in het buitenland bezorgden, want ik mis dit soort dieet dat mijn metabolisme stabiel heeft gemaakt. Origineel I started with Straightaway after i had a knee injury and my weight went to 90kg, in 3 months i was at 70kg and gradually I got to my ideal weight 65. I really wish they delivered abroad as I miss this type of diet that made my metabolism stable.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid