facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor STRACKE Garagedeuren

STRACKE Garagedeuren
"Waar een ander stopt gaan wij verder wij zoeken voor alle mogelijkheden een oplossing voor een nieuwe garagedeur"
Adres: De Corantijn 3 , Zwaag 1689 AN, NL
Telefoonnummer: 0229 218 411
Stad: Zwaag
Route: De Corantijn 3
Postcode: 1689 AN



op zoek naar gerelateerd: Salco Garagedeuren
Recensies
Begin 2017 heb ik een Novoferm/Novoport-garagedeur gekocht. Elektrisch bediend en met led-verlichting. Het contact is, zonder uitzondering, altijd prima met Sträcke. Deskundige plaatsing door Nick. Gewoon goed personeel. Dat was in 2017 al heel mooi natuurlijk. Maar ondertussen kreeg ik in de loop van de jaren wat probleempje. Onder andere zoonlief die de bedieningsknop iets te enthousiast had ingedrukt stuk, iets met de verlichting en in de kerstperiode viel de Novoport-motor uit en kreeg ik de deur niet meer open. Zelfs vanaf het vakantieadres poogde eigenaar Frans mij eind vorig jaar te helpen, met allerlei instructies. Maar de motor was toch echt stuk. Maar ik kreeg wel een noodoplossing zodat we toch de garagedeur konden gebruiken! Heel fijn. Inmiddels is de motor - onder garantie - vervangen. Ik noem dat SERVICE met hoofdletters! Mijn boodschap: als je een garagedeur zoekt, kijk dan niet verder. Je bent tevreden als je hier winkelt.
Snel geholpen, zeer kundige en vriendelijke monteur. Heeft onze garagedeur met een slimme oplossing weer gangbaar gemaakt. Echte handyman!
In 2011 het eerste contact met Stracke Garagedeuren. Een Novoferm deur laten plaatsen. Deur zit er nu 10 jaar in en is nog in een perfecte conditie. In 2018 weer contact voor een projectje in Heerhugowaard. Acht deuren vervangen. Weer Novoferm. En wat hebben we er met de twee vakbekwame monteurs een gezellig dagje van gemaakt!! Helemaal top geregeld en weer super tevreden. Vandaag weer een deur laten vervangen. Weer een Novoferm en weer dezelfde vakbekwame monteur. Top gasten en prima kwaliteit voor een redelijke prijs. Ook de communicatie met het kantoor verdient de schoonheidsprijs. Kortom de volgende deur komt weer bij Stracke vandaan. Tenzij ze naast hun schoenen gaan lopen : Bedankt!!
Bij Stracke garagedeuren een duo Port deur, laten plaatsen. Echt top, sluit, als een kluis en professioneel geplaatst. Monteur is een echte professional. Heel tevreden, voorlichting, afspraken, contact met kantoor en after sales, alles voldeed aan de verwachtingen. Een aanrader.
Als u een garagedeur zoekt zoek dan niet verder. Alles van A tot Z geregeld, duidelijke communicatie en plaatsen professioneel uitgevoerd. Bedankt team Stracke garagedeuren!
Top bedrijf, super klantvriendelijk. En dat op dag dat bedrijf eigenlijk gesloten was. Oude slot van oude garage had het begeven Bedrijf Stracke had nog een goed werkend 2de handsje te geef wat prima paste en voor mij top oplossing was. Dank Stracke
Binnen 3 weken was de deur geplaatst. Zeer vakkundig voor een scherpe prijs.
Een jaar geleden mijn garagedeur laten vervangen. Veel zitten uitzoeken ivm prijs en kwaliteit. Dat bleek dus nutteloos omdat er altijd addertjes onder het gras zitten. Door toeval bij Stracke terecht gekomen. Meteen merkte ik dat het daar wel goed zat. Overzichtelijke showroom Uitleg en prijsopgaaf Mogelijkheden thuis bekeken Alles ingemeten en met stift gemerkt Mijn eigen inzet besproken En na een paar weken geleverd en gemonteerd Keurig in mijn keuze gespoten Wat een vooruitgang in vergelijking met mijn oude kanteldeur Zoveel meer kwaliteit en een top aanwinst Alle rommel netjes mee Vaardige en beschaafde monteurs En voor de prijs had ik al veel eerder dit moeten doen Ik ben er heel blij mee en alles werkt boven verwachting. Goed gedaan jongens
Bij de aanschaf van ons huis zat een garagedeur die niet goed onderhouden is geweest. Stracke kende ons verder niet als klant, maar plande een afspraak in en heeft direct onderhoud gepleegd. De klachten die we hadden zijn allemaal verdwenen. De 2e afstandsbediening die niet werkte is ook weer op orde. Top geregeld! Thnx!
Zonde, bedrijf werd door iemand aangeraden. Na voicemail te hebben ingesproken, niet teruggebeld. Dan maar zelf nog een keer bellen, monteur zou me terugbellen. Niks meer gehoord.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid