facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor STRAATBRASSfestival Vries

STRAATBRASSfestival Vries

Info

STRAATbrass, nieuw muziekfestival in Vries. Een brassbandfeest van blazen, broezen, braaien. Marcheren op straat in de geest van het Engelse Whit Friday

Geschiedenis

STRAATbrass, een nieuw muziekfestival in Vries. Een brassfeest van blazen, broezen, braaien. Een muzikale kluif, een bruisende strijd met andere orkesten en na afloop gezelligheid bij de braai. Datum: zaterdag 30 juni 2018.

Het festival is op de leest geschoeid van Whit Friday (UK) en The Bugle Band Contest (UK). In Vries maken we een combinatie van die twee beroemde brassfestivals. Kortom: de straat op, spelen en marcheren. Bij STRAATbrass worden de klinkers uit de Brink geblazen!

Adres: Brink, Vries
Stad: Vries
Route: Brink


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hippisch Festijn PSV Polarfürst Hippisch Festijn PSV Polarfürst 872 meter Organisatie voor een wedstrijd in de paardensport.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid