facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Straal vanuit je hart

Straal vanuit je hart

Info

Praktijk voor Zielsafstemmingen, MEE (multi energetische essentie) sessies, Opstellingen, Huiszuiveringen, Massage, Mind-Walk en Workshops



" Meer leven vanuit je intuïtie, waardoor je dichtbij jezelf blijft en je energie meer gecentreerd blijft Dit zorgt voor balans zodat je bewust geniet van het leven.Ik help je d.m.v. energetische therapie, Lichtkracht sessies, intuïtieve opstellingen en zielsafstemmingen.Iedereen is anders, een sessie of een traject is dan ook altijd anders. Ik verbind me met jouw Ziel, jouw energie en voel wat ik mag inzetten om zo een lichtkracht sessie/ reis te starten. In liefde en licht begeleid ik jouw innerlijke reis. Dit kan op afstand, in mijn praktijk of al wandelend in de natuur.Mail naar [email protected] of app 0651810889 en ik plan een telefonisch gesprek."
Adres: oude litherweg 5, 5346rn Oss
Stad: Oss
Route: oude litherweg 5
Postcode: 5346rn


Recensies
Evelien heeft mij heel erg geholpen met haar wandeling sessie in het bos. Ik liep op een gegeven moment tegen dingen aan in het leven die zich bleven herhalen en waar ik niets mee deed of diep weg stopte en dacht nu moet ik hier iets mee. Ik was al op de goede weg om mijn levenstijl te veranderen door gezonder te eten en te sporten. Maar in mijn hoofd zat het nog niet lekker, daar mag ook verandering in komen. En zo kwam ik via haar zus in contact met Evelien. Ze voelt je heel goed aan. Geeft fijne feedback en handvaten mee. Die ik nog toepas als ik ergens mee zit. Straal vanuit je hart is echt een aanrader
De ondersteuning van Evelien was heel fijn. Evelien is heel sensitief, voor m’n gevoel zag en voelde ze alles. Daarnaast werd er direct een veilige sfeer gecreëerd. Daardoor mocht ik er zijn, en was alles wat er gebeurde goed. Naast dat alles er mocht zijn, kreeg ik fijne tips waar ik direct wat aan had.
Jaren lang leef ik in een rollercoaster ups en downs veel goede en slechte momenten die horen bij het leven. Opgegroeid in een molukse samenleving en leven in een Nederlandse maatachapij met gemengde gevoelens. Wat ben ik? Wie ben ik ? En wie mag ik en wil ik echt zijn?Vragen die na de dood van mijn vader en na t krijgen van 2 zoontjes steeds meer naar voren komen. Door social media dwaal ik af maar waarom? Evelien ken ik heel mijn leven we hebben veel meegemaakt samen en toen ze begon met  straal vanuit je hart was ik heel trots maar dacht nee dat is niks voor mij ik vond het te zweverig maar toch bleef ik nieuwschierig. De laatste jaar ben ik wcht aan het werk gegaan met mezelf veel emotionele momenten en ik kwam erachter dat mediteren echt bij mij paste maar toch voelde het nog niet echt wat het moest zijn. Ik kon het niet plaatsen maar ik ging door en dacht ach het komt wel. Een paar weken geleden heb ik met een paar vriendinnen een massage healing van Evelien gehad. Zenuwachtig was ik omdat ik niet wist wat ik kon verwachten maar misschien ook angst voor wat ik over mezelf tegen zou komen. Want diep van binnen in je onbewuste wist ik dat er iets zat. Ze begon met de massage en ik deed er een beetje lacherig over. Totdat ik vroeg om de muziek wat harder te zetten en me helemaal over gaf. Daar was het een punt dat ik brak maar wat ook zoveel verlossing gaf. Dat gevoel mijn diepste verdriet die ik niet had losgelaten omdat ik maar door bleef gaan. Na de massage healing deed ik er heel nonchalant over en dacht ow dit was het dan nu kan ik eindelijk verder. Maar al snel merkte ik dat het pas mijn begin was. Mijn begin van een reis naar mijn eigen ik... weken liep ik met gemengde gevoelens de ene dag vrolijk en de andere dag verdrietig. Totdat ik me helemaal down voelde en Evelien belde met de vraag of ze me kon helpen. Ik ben naar haar toe gegaan met weer een angstgevoel omdat ik bang was voor het onbekende of niet willen inzien wat er nog is en waar er nog aan gewerkt kan worden. Overgafe aan jezelfMaar ook omdat Evelien heel mijn levensverhaal kent misschien wel schaamte maar ook mijn koppigheid die alles zelf wil doen en denkt niemand anders nodig te hebben. Maar lieve Evelien het was echt een life changing. En ik ben je dankbaar voor hetgeen wat je voor me hebt gedaan. Het belangrijkste voor mij was t aarden van mezelf. Ik weer in mijn eigen lichaam. Ook het stukje terug geven wat ik niet nodig heb omdat het niet van mij was dat heeft zoveel gedaan bij mij. Ik ben er nog lang niet dat besef ik maar al te goed. Maar wat ik wel heb is een begin van mezelf weer terug. Dankzij jouw en ik wil je hiervoor bedanken. Alleen maar liefde voor jouw xxx
Wat een bijzondere ervaring, we hebben een zielsafstemming laten doen van beide kinderen. Om zo antwoorden te krijgen op vragen die de kinderen ons niet in woorden aan konden vertellen, maar via hun energieën wel aan Evelien vertelde, en zo kwam bh e t weer bij ons terecht. Het heeft ons geholpen om de kinderen beter te begrijpen. Daarbij hebben we ook een zielsafstemming voor onszelf gedaan. En jeetje wat was dat confronterend maar zo mooi. Het helpt mij persoonlijk om me verder te ontwikkelen met kleine stapjes vooruit. Mijn man heeft contact gehad via de afstemming met zijn overleden vader heel bijzonder . Bij twijfel van wel of niet doen zeg ik doe het!
Evelien heeft me al op vele vlakken ondersteund in mijn ontwikkeling en spirituele groei. Ze is duidelijk ,intuïtief, open en warm en geeft me de juiste richting en kracht op mijn weg. Ik heb al een paar keer deel mogen nemen aan bijzondere dagen, de verbindingsdag bijvoorbeeld. Waar in ik kon delen met anderen en meer ging begrijpen van mijn proces. Evelien straald warmte uit en licht laat je zelf onderzoeken en geeft je net dat ene duwtje waardoor je weer voeld waar je staat en wie je bent. Ze weet wat ze doet, en is goed in wat ze doet. Altijd een ervaring rijker.
Een bijzonder, fijne en heerlijke sessie. Heel intuïtief, Evelien is een spiegel en tegelijk vol compassie en liefde. Absoluut een aanrader! Ik heb er erg veel aan gehad en zal zeker weer gaan.
Evelien is zo puur intuïtief en energetisch verbonden. Van daaruit voelt ze en verbindt ze. Ze kan goed luisteren en is eerlijk. Sinds een poosje werk ik samen met Evelien. Ik ben trots op haar hoe ze ook in een groep zo bij zichzelf blijft en zich met iedere persoon in zachtheid verbindt.
De inzichten uit de sessies en de zielsafstemming gaven niet alleen herkenning, maar ook een verklaring voor iets wat voor mij altijd onverklaarbaar was. Waardoor voor mij veel op z'n plek viel. Heel fijn en bijzonder om te mogen ontvangen en te ervaren. Evelien kan goed aanvoelen en weet het ook goed te verwoorden. Dat brengt ze liefdevol en warm over, zonder oordeel. Waardoor ik mij op m'n gemak kon voelen, veilig en vertrouwd. Aanrader!
Wat een heerlijke ervaring, heel lief en vriendelijk ontvangen en genoten van een relaxte ontspannen massage, door de speciale olie en stenen nog heel lang het gevoel vast kunnen blijven houden! Dank je wel Evelien..
Mijn dochtertje is hooggevoelig en was erg angstig ze is fantastisch geholpen en begeleid door evelien met een energetische sessie, we hebben goede handvaten gekregen om er goed mee om te gaan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid