facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor STR Vishandel

STR Vishandel
Adres: Graspippers 14, 1616 HJ Hoogkarspel
Telefoonnummer: 0614186817
Stad: Hoogkarspel
Route: Graspippers 14
Postcode: 1616 HJ



op zoek naar gerelateerd: Vishandel Brand raadhuisplein Hoogkarspel, Brand Hoogkarspel
Recensies
Kom er al jaren... heerlijke vis
Kom idere week weer vis halen heerlijk afgelopen donderdag niet lekker jammer voorlopig genoeg gehad
Altijd lekker! Goeie snacks! Alleen mag de frituur wel ietsje vaker vrij gemaakt worden van friet-restanten. Voor de rest top !
Vishandel met vaak goede kwaliteit spullen en vooral vers. In het weekend ook ideaal voor heerlijk verse, goudgele knapperige patat! Zou 5 sterren zijn als de kwaliteit altijd evengoed zou zijn... soms als de eigenaar er niet is, lijkt het wel eens wat minder secuur met te veel zout over de patat of te kort gebakken. Maar over het geheel genomen is het smullen
Kroketten zijn nog koud. Patat is slap en saus vergeten. De satésaus drijft vet op in het bakje en is er niet uit te krijgen. Zijn veel betere plekken in de streek om je patat etc te halen.
Vieze kibbeling en vraag je knoflook krijg je er mayonaise bij belachelijk
Viswinkel met standaard assortiment, lange wachttijden wellicht eens bij collega viswinkels kijken hoe zij dit oplossen?. Onduidelijke aanbiedingen, waar het personeel niet over adviseert bij het bestellen. De snackbar heeft lekkere ambachtelijke friet. De snacks en dan vooral het broodje hamburger zijn erg duur.
Op mijn fietstocht richting Hoogkarspel ga ik altijd even een visje eten. Nu ook een makreel mee genomen, heerlijk.
Lekkere patat. Heerlijke verse vis en als je iets bijzonders wilt kun je het bestellen. Ik kom er al haren en ben zeer tevreden over de kwaliteit.
Lekkere patat! Weinig vegetarische snacks. De kibbeling krijgt een ruime voldoende
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid