facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stours

Stours

Info

STOURS organiseert meerdaagse strandwandeltochten inclusief overnachtingen, maaltijden, bagagevervoer en vele extra's. Alle seizoenen!

Geschiedenis

STOURS organiseert meerdaagse wandeltochten, inclusief overnachtingen, maaltijden en bagagevervoer,

Geniet zorgeloos van de prachtige Noordzee in alle seizoenen. Zomer of winter. Het maakt niet uit. Wij zijn er altijd met prachtige wandeltochten over het strand.

's Zomers organiseren wij de strand-4-daagse van Hoek van Holland naar Wijk aan Zee. Een meerdaagse strandwandeling met pleisterplaatsen in Scheveningen, Noordwijk en Zandvoort. Lekker luxe overnachten in de leukste badhotels en heerlijk dineren aan de boulevard.

Ben jij in voor een wat frissere uitdaging? Loop dan in december mee met onze unieke winterse strand-3-daagse en ontdek hoe de Noordzeekust eruit ziet in de winter! Niet bang voor een beetje kou?

Ben je op zoek naar een goedkope weekendbreak? Dan hebben wij een leuk strand-2-daagse arrangement voor je. Logeer op de camping in Noordwijk waar een compleet ingericht koepeltentje voor je klaar staat.

Benieuwd geworden?

Kijk gauw op www.stours.nl



"Geheel verzorgde meerdaagse wandeltochten in eigen land. Tweedaagse-, driedaagse- en vierdaagse wandeltochten. Strand, duin, bos, Waddeneilanden, Veluwe, Maastricht en zelfs de Limburgse heuvels. Alle seizoenen!"
Adres: Spoelhoren 53, 2201VW Noordwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0653837525
ln.sruots@ofni
Stad: Noordwijk
Route: Spoelhoren 53
Postcode: 2201VW



op zoek naar gerelateerd: stours wandeltocht, strand 2 daagse egmond, stours strand 2 daagse, meerdaagse wandeltochten strand, strand tweedaagse scheveningen zandvoort, strand tweedaagse egmond, strand 2 daagse 2018, strand 3 daagse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Koninklijke Beuk Koninklijke Beuk 2 km Ja ja Bloeme Corso vertrek punt.. Noordwijk.................Haarlem..
Recensies
Wat een toffe ervaring! Heerlijk 2 dagen gewandeld aan het strand, mooi weer en prima organisatie! Lunch pakket voor onderweg en met allergieën werd rekening gehouden. Heerlijk ontspannen gelopen, leuke stops onderweg en het hotel was ook top. Het diner buffet had voor elk wat wils en met een lekker dessert. Absoluut voor herhaling vatbaar!
Het was de eerste keer dat wij met Stours zijn mee geweest maar het was echt allemaal super geregeld. De 2 heuvelentocht was erg mooi maar ook een uitdaging. Geen last van blaren gehad en die stijven spieren ben je als je thuis bent van de tocht ook wel weer snel vergeten. Kijken wat we volgend jaar gaan doen.
Voor het eerst gebruik gemaakt van Stours. We hebben enorm genoten en van begin tot eind alles prima geregeld. fijne ontvangst zeker omdat we bijna te laat waren. Rick was goed te bereiken bij vragen. We zullen in de toekomst zeker nog een keer gebruik maken van zijn wandeltrips.
Wat een verassend goeie ervaring met Stours. Wij hebben met ons vieren de strand tweedaagse gelopen.Het was allemaal buitengewoon goed verzorgd. Zowel lunch als diner waren luxe. We hebben genoten! Dankjewel.
Met vier meiden hebben we gewandeld van Scheveningen naar Noordwijk en gefietst van Noordwijk naar Zandvoort. We zijn bij aanvang op dag 1 hartelijk ontvangen en kregen duidelijke uitleg en een goed gevulde goodiebag mee. Met de consumpiebonnen konden onderweg iets drinken en een ijsje eten. Bij alle horecagelegenheden kenden ze de bonnen van Stours en was de bediening erg vriendelijk. Aangekomen in Noordwijk, verbleven we in het Alexander Hotel. Ook hier werden we vriendelijk ontvangen en kregen we zelfs 2 badlakens om mee te nemen naar naastgelegen Wellness. verplicht badkleding 's Avonds was het buffet bij de Zeemeeuw heerlijk. Ook leuk dat eigenaar van Stours met iedereen even een praatje maakte. De dag erna op electrische fietsen naar Zandvoort gefietst. Ook nu weer een goedgevulde goodiebag. We hadden tijd genoeg en hebben heerlijk onderweg weer wat gedronken en gegeten. In Zandvoort nog even een drankje gedaan en toen met de bus teruggebracht naar de parkeergarage in Scheveningen. Zeer geslaagd uitje! Super georganiseerd en zeer vriendelijk behandeld!
Vorige week de strand 2 daagse gelopen. Het was heerlijk weer en genieten tijdens het wandelen. En natuurlijk een duik in de zee genomen tijdens de lunchpauze De organisatie heeft alles tot in de puntjes voor elkaar. Wij hadden voor het Alexander hotel gekozen en konden na de wandeling genieten van de naastgelegen wellness zwembad en sauna’s Echt een aanrader voor iedereen
Afgelopen weekend de strand 2-daagse van Scheveningen naar Zandvoort gelopen met 2 vriendinnen. Geweldig georganiseerd; enthousiaste ontvangst door Rik, tasje met lunch, versnaperingen en consumptiebonnen en route stops etc. Goed hotel De Baak. Kortom zeer geslaagd weekend.
Wandel/fiets combi gedaan van Scheveningen naar Zandvoort. Beide goed geregeld, duidelijke route beschrijvingen en leuke standtentjes waar we de consumptiebonnen onderweg konden gebruiken. Ook het hotel was erg goed. Kortom zeker de moeite waard om nog eens te doen.
Erg genoten van een fantastische strand-2-daagse van Scheveningen naar Zandvoort. Alles super goed geregeld en verzorgd door Rick. Vriendelijk en persoonlijk! Mooie locaties. We hebben genoten. Aanrader!
We hebben twee geweldig mooie dagen gehad bij de strand twee-daagse. Prima organisatie, mooie en duidelijkefietsroute, gezellige pauzestops en een heerlijk buffet. Top geregeld!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid