facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Story Waardenburg BMW

Geschiedenis

BMW Dealer

Adres: Fillipsweistraat 8, 4181 CH Waardenburg
Telefoonnummer: 0418 - 65 71 00
Stad: Waardenburg
Route: Fillipsweistraat 8
Postcode: 4181 CH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bert Story overleden, Story BMW Den Bosch, BMW Story Nijmegen, Bert Story occasions, Bert Story Den Bosch, Ekris BMW, BMW occasions, BMW dealers Nederland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf Gerrit Jonkers B.V. Autobedrijf Gerrit Jonkers B.V. 791 meter Goede werkplaats. Service uitgevoerd in overeenstemming met mijn verzoek. Prijs vrij ...
Recensies
Met heel veel plezier heb ik een mooie bmw gekocht bij BMW Story Waardenburg. Bilal heeft mij samen met zijn collega's uitstekend geholpen. Bilal heeft de rust, tijd en het geduld om een klant te helpen. Los natuurlijk van de expertise die er zeker is. BMW Story Waardenburg heeft er een vaste klant bij en raad iedereen aan om langs te komen als je opzoek bent naar een mooie BMW.
Hele fijne en prettige BMW dealer. Tijdens een beurt van onze E46 uit 2001 bleek dat de remblokken vervangen moesten worden. We wilden er een paar dagen later mee op vakantie dus werd dit direct geregeld en stond de avond voor de vakantie een schone auto klaar met nieuwe remmen. Geweldig gedaan.
Goed geholpen, na lange zoektocht om mijn connected drive weer aan de praat te krijgen. Deze mannen geven niet op tot het werkt. Dank!
Wil je een nieuwe auto uitzoeken en ondertussen je elektrische auto opladen bij de laadpaal, werkt het niet omdat het geen openbare laadpalen zijn. Heel ‘behulpzaam’ wordt je dan verwezen naar het bedrijf er tegenover om hem dan daar maar op te laden. Dat voelt toch wel raar om bij wen onbekend bedrijf te gaan laden terwijl je bij de dealer een nieuwe auto uitzoekt. Thuis komen met mijn i3 lukt helaas net niet dus dan maar een broodje eten bij de mac. Ik rij vanmiddag wel naar een andere bmw dealer voor een andere auto. Dank voor de fantastische service….
Of het nu gaat om de aankoop van een auto, bestellen van onderdelen of onderhoud aan mijn auto. Ik ben al jaren trouwe klant bij Story Waardenburg. Ik word altijd netjes te woord gestaan en goed geholpen. Persoonlijke aandacht kan ik waarderen. In de werkplaats krijg ik altijd goed advies en is mij duidelijk wat er gerepareerd gaat worden en wat de kosten zijn. Mocht de reparatie achteraf toch tegenvallen, dan wordt er altijd netjes overlegd. Naast de recente modellen heeft men ook veel ervaring met klassieke BMW modellen. Ik mag mijn Z3 Roadster pas ophalen als deze 100% in orde is. Top Service bij Story Waardenburg.
Goede ervaring gehad bij Story Waardenburg. Auto is keurig volgens afspraak geleverd en staan ook daarna klaar voor je.
In een woord fantastisch bedrijf en prima verkopers. Zeer vriendelijk, geen vervelende verkooptechnieken maar 100 % naar de klant luisteren wat hij of zij wil, en de service achteraf is fenemonaal , absoluut mijn bedrijf voor de aanschaf van een bmw.
Zakelijke auto gekocht bij Seevers BMW, Privé auto gekocht bij Story. Zou je kunnen zeggen;’Dan kun je vergelijken!?’. Echter ze zijn beide heel goed. Vertrouwen is groot, mede door de menselijke en vriendelijke benadering die ik ervaar. Ga zo door!
Opzich nette indruk, echter wanneer je een auto in wil ruilen krijg je daar een belachelijk bedrag voor. Gelijk maar weggegaan en een andere garage opgezocht.
Vorige week een BMW 5 touring aangeschaft bij deze mooie BMW dealer. Ben zeer tevreden met de BMW. De medewerkers genaamd Bilal, Elwin en mw. Ipek waren zeer professioneel en gastvrij. Nogmaals dank. M.v.g. Hans & Jessica
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid