facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Story landelijk wonen

Story landelijk wonen

Info

Story landelijk wonen is DE specialist in sfeervolle landelijke meubelen en accessoires. Kom eens een kijkje nemen aan de Steenkamp 6 te Gieten.

Geschiedenis

Story landelijk wonen is DE specialist in sfeervolle landelijke meubelen en accessoires. Wij zijn elke dinsdag t/m zaterdag geopend van 10:00 t/m 17:00 uur en op zondag van 13:00 t/m 17:00 uur. Kom eens een kijkje nemen aan de Steenkamp 6 te Gieten, de koffie staat klaar!



"Story Landelijk Wonen is uw specialist in sfeervolle landelijke meubelen en accessoires.Wij hebben een mega voorraad buffetkasten en tafels ! Ook voor een robuuste boomstamtafel bent u bij ons aan het juiste adres."
Adres: steenkamp 6, 9461VC Gieten
Telefoonnummer: 0592264788
ln.nenowkjilednalyrots@ofni
Stad: Gieten
Route: steenkamp 6
Postcode: 9461VC



op zoek naar gerelateerd: cash en carry landelijk wonen gieten, woonwinkel gieten, richard story, tendens wonen gieten, story antiek gieten, tendenz wonen gieten, landelijk wonen meubels drenthe, boomstamtafels drenthe
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HCV Wonen & Dromen HCV Wonen & Dromen 587 meter Via dit bedrijf marmoleum gekocht en laten leggen. Een heel fijn natuurproduct en bew...
TrendzWonen TrendzWonen 835 meter Ze hadden niet de tafel die wij wilde
Woodline Furniture Woodline Furniture 1 km Woodline is een Shop met stoere unieke producten. Door kwaliteit en snelheid te combi...
Recensies
Top zaak! Mega ruime keuze en prachtige spullen! Gewoon aan huis gebracht.
Zeer tevreden, behulpzaam en volgens afspraak.
Ruime winkel met eigen werkplaats. Wel aan in het hogere prijs segment. Echter hangt natuurlijk aan unieke meubels ook een uniek prijskaartje.
Behulpzame eigenaar die meedenkt en de tijd voor je neemt. Enorme keuze in houten meubelen.
Goede uitleg en duidelijk verhaal omtrent de producten die men verkoopt
Als je van hout houdt, moet je hier wezen. Keuze uit honderden tafelbladen met een onderstel naar keuze. Wil je iets speciaals is dit het adres. We hebben al een mooie tafel met eigen ontworpen onderstel en gaan nu voor een boomblad voor op een dressoir / wastafel. Maar ook voor kasten moet je hier wezen. Is het er niet, dan maken ze het wel. Zie hier het resultaat.
Hele leuke winkel vol mooie meubels.
Als je echt iets speciaals wilt dan is dit bedrijf een goed adres. Hier vindt je tafels en kasten die je nergens anders zal zien. En tegen redelijke prijzen. En genoeg mogelijkheden om eventueel het product aan te passen naar jouw wensen.
Fijne winkel met mooie meubels van oa teakhout. Wij waren opzoek naar een teaktafel en die hebben we gevonden bij Story Landelijk wonen. We werden ook heel vriendelijk geholpen. Absoluut een aanrader.
Dit is een meubelzaak met echte service. Ik heb een tafel plus 6 stoelen gekocht. Klantvriendelijk en na aankoop goede service. Een echte aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid