facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stort-slurf.nl

Stort-slurf.nl

Info

Stort-slurf.nl levert de stortslurf, het beste alternatief op de stortkoker. Dit maakt het afvoeren van alle soorten (sloop)puin doodeenvoudig.



"STORTSLURF BV levert een flexibele stortkoker, de de Stortslurf®. De Stortslurf® is een gepatenteerd product welke na jarenlange ontwikkeling en tests, in 2017 op de markt is gebracht. Op dit moment zijn wij een snelgroeiend bedrijf met internationale webwinkels en wederverkopers in diverse landen met ons hoofdkantoor gevestigd in Nunspeet, Nederland.De Stortslurf® is alles wat u nodig heeft wanneer u op zoek bent naar een goedkope, snelle en eenvoudige manier om puin of ander afval naar beneden te storten van 1 of meerdere verdiepingen. Het monteren kost u slechts enkele minuten tijd met 1 persoon. De Stortslurf® vouwt u eenvoudig op, waardoor het een compact, licht en eenvoudig te vervoeren pakket is. Bovendien leent onze flexibele s"
Adres:
Telefoonnummer: 0341231003
Stad: Nunspeet


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 11:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Afvalbuis huren, Stortkoker huren Utrecht, Stortkoker huren enschede, Container met stortkoker huren, Stortkoker huren Groningen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hout- en bouwmaterialen Beekhuizen-Hoekerd B.V. Hout- en bouwmaterialen Beekhuizen-Hoekerd B... 739 meter Goed advies, scherpe prijzen, je rijd het terrein op en kiest wat je hebben wil. Over...
Dekker Verhuur BV Dekker Verhuur BV 1 km Goede service , denken graag in oplossingen! Al jaren klant, al jaren tevreden! P vd ...
Recensies
De slurf ging al vrijwel direct kapot flinke scheur erin. Uiteindelijk hebben we, na de slurf meerdere keren zelf gerepareerd te hebben, ongeveer 3 m3 bouwafval kunnen afvoeren, waarna hij echt de geest gaf. En op de klantenservice hoef je niet te rekenen, die geven geen thuis. Ik zou dit niemand aanraden.
Snelle levering, uitstekende klantenservice en product van goede kwaliteit. Let op: de slurf heeft een beperkte gebruiksduur, en is uitermate geschikt voor kleinere klussen ± 5 kubieke meter puin waarbij het technisch niet loont om een zware stortkoker te huren / kopen, te monteren en weer af te bouwen.
Ondanks enige tegenslag mbt de levering toch een positieve review. Ik ben boven verwachting goed op de hoogte gehouden mbt de status van mijn bestelling. Op het moment van bestelling was de slurf niet meer op voorraad en werd verwacht dat de levering weer op 20 maart kon plaatsvinden stond vermeld in de pagins. Echter door omstandigheden in de haven is de levering extra vertraagd. Maar zoals gezegd ben ik constant van de status geïnformeerd en heb ik de slurf uiteindelijk toch nog op tijd ontvangen.
Het product is ons niet zo goed bevallen. Bij veel wind waait de slurf weg en is te gevaarlijk om te gebruiken. Voor grotere hoogtes minder goed geschikt. Dan komen er toch scheuren in de slurf, ook als je de bakstenen er stuk voor stuk in gooit. Jammer!
Dit product heeft mijn verwachtingen overtroffen. Makkelijk in gebruik en om klaar te zetten, daarnaast vond ik de kwaliteit ook erg goed. Ik zou dit product zeker aanbevelen!
Enkel voor kleine klussen op een niet al te hoog verdiep en recht vooruit, anders scheurt de zak snel.
Na 2 emmers puin al compleet gescheurd.
Goeie kwaliteit en een snelle levering, niets op aan te merken!
Handig en kwalitatief. Duidelijk aan te bevelen.
Perfect. Mooie uitvinding!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid