facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Storm Boomverzorging

Info

Uw boom laten snoeien of verwijderen, houtafval verwerken (tot haardhout) en boomverzorgingsadvies: bij Storm Boomverzorging bent u aan het juiste adres!

Geschiedenis

Uw boom laten snoeien of verwijderen, houtafval verwerken (tot haardhout) en boomverzorgingsadvies: bij Storm Boomverzorging bent u aan het juiste adres!

Bent u geïnteresseerd in wat we precies voor u kunnen betekenen? Kijk dan op www.stormboomverzorging.nl.

Waarom Storm Boomverzorging?

✓ Persoonlijk bespreken van wensen bij u thuis

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom bespreken we graag uw situatie en wensen alvorens we kosteloos een vrijblijvende offerte opmaken. Gewoon bij u thuis, als u dat wenst.

✓ Laagste prijzen in Nunspeet en omstreken

Storm Boomverzorging is een klein familiebedrijf en kan daardoor de kosten laag houden. Hierdoor kunnen we u het laagste uurtarief in Nunspeet en omstreken bieden. Uiteraard zonder in te leveren op kwaliteit en veiligheid.

✓ Veiligheid op nummer 1
Veiligheid is bij Storm Boomverzorging het allerbelangrijkste. Dit geldt zowel voor u (het beschermen van de omgeving van de boom) als voor de boomverzorger, die zijn kennis rondom het gebruik van machines en klimwerk continu up-to-date houdt.

Adres: Mauvekant 28, 8072JN Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 06 226 061 22
Stad: Nunspeet
Route: Mauvekant 28
Postcode: 8072JN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Koot dienstverlening zelfstandig professional Koot dienstverlening zelfstandig professiona... 781 meter Zeer slechte ervaringen met dit bedrijf. Oplichter!
Storm Visual Solutions Storm Visual Solutions 1 km Storm Visual Solutions verzorgt cinematography, aerial filming, concepting en photogr...
Die Ene Dag Die Ene Dag 1 km Ik heb met Harriët meerdere malen mogen samenwerken en ik vind Harriët echt fantastis...
Hollandluchtfoto Hollandluchtfoto 2 km Hollandluchtfoto vliegt wekelijks naar iedere locatie in en buiten Nederland
BB Groep BB Groep 3 km Ik vond t prima. Alles goed geregeld en voor zo'n stortplaats aardig netjes. Wel heel...
De Kopieerderij De Kopieerderij 3 km Zojuist langs geweest bij De kopieerderij. Helaas werd mij meegedeeld dat er geen tij...
Holland Platforms BV Holland Platforms BV 3 km Holland Platforms B.V. is uw partner in verhuur en verkoop van hangbruginstallaties. ...
Recensies
Komen je planten snoeien, laten al het snoeiafval liggen en komen dat later weer ophalen. Hierdoor zit je het hele weekend in het snoeiafval. Zeer slordig vind ik dat. Maar het schijnt doodnormaal te zijn. Het snoeien zelf ziet er ook eigenlijk niet uit. Je kijkt er naar en vraagt jezelf af of ze het nog af komen maken, maar dit is het.
Voor de tweede keer boomstronken laten weg vrezen. Zeer kundig en zorgvuldig in het verwijderen van de stronken. Goede communicatie, goede prijs en harde werkers. Aanrader!
Duidelijk bedrijf wat een eerlijke offerte maakt en persoonlijk overkomt. No nonsens instelling. Komt, voor mijn gevoel, als zeer ervaren over voor datgene wat ze gaan doen en alles word duidelijk besproken voor een goede prijs. Aanrader.
Een aanrader! Zeer vriendelijk, levert goed werk en concurrerende prijs!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid