facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stoomreiniging Zeeland

Stoomreiniging Zeeland

Info

Wij reinigen met behulp van stoom. U kunt bij ons terecht voor het reinigen van uw auto, meubel(s), camper, boot. Ook voor overige reinigingswerkzaamheden!

Adres:
Telefoonnummer: +31113751470
Stad: Heinkensand


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Hele fijne service. Werd zelfs thuis afgezet zodat ik niet hoefde te wachten. De auto was na oplevering als nieuw!
Alsof ze kunnen toveren! Bij het raamfolie verwijderen hadden we hulp nodig. Het was professioneel verlijmde folie. Onmogelijke klus om er af te krijgen voor ons. Ramona van stoomreiniging Zeeland kreeg het er met de stoom machine zo af! Zes ramen waren zo folie vrij! En de kosten waren gering! Ook dat is best fijn!
Sinds drie jaar laten wij onze auto"s reinigen bij Stoomreiniging Zeeland. Bij de aankoop van onze Volvo moest de auto die er uit ging ontstikkerd worden. Ook dit gewoon goed geregeld. Dank.
Zeer professioneel bedrijf, weten wat ze doen en ga zeker terug komen. Dikke aanrader voor andere mensen.
Snel, netjes vakkundig. Zeker aan te bevelen. Onze auto moest overnieuw geplakt worden en de oude hebben jullie netjes verwijderd en voor een zeer nette prijs. 5 sterren is te weinig moeten er minimaal 10 zijn,
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid