facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stoof Tweewielers

Stoof Tweewielers

Info

Stoof tweewielers voor nieuwe en gebruikte fietsen, ook voor reparatie van uw fiets.



"Fietsenwinkel in Woerden met ruim aanbod in elektrische fietsen, stadsfietsen, transportfietsen & gebruikte fietsen. Werkplaats gevestigd aan de Rijnstraat 89 in Woerden."
Adres: Voorstraat 70, 3441 CN Woerden
Telefoonnummer: 0348691318
Stad: Woerden
Route: Voorstraat 70
Postcode: 3441 CN



op zoek naar gerelateerd: Fietsreparatie Woerden, Bakfiets Woerden, Tweedehands fietsen Waddinxveen, Tweedehands fietsen Ridderkerk, Tweedehands fietsen Purmerend, Tweedehands fietsen Maassluis, Winkel tweedehands fietsen, Tweedehands fietsen Zeeland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Threels Cycling Threels Cycling 782 meter Hele fijne vakmensen die zeer begaan zijn met de jeugd wielersport ,topzaak met top m...
Recensies
Buitengewoon goede fietswinkel met goede aftersales. Verkoop en service dikke 10. Deze winkel is echt aan te bevelen. Ik heb vorige week prachtige ebike gekocht, kreeg goede adviezen alles goed afgesteld en goed gekeken naar hoe de fiets voor mij past/zit bij aflevering uitstekende uitleg over allerlei technische zaken.
Mijn zoon van 14 die in woerden op school zit had een lekke band, en woont zelf in Bodegraven. Lopend vanaf school naar stoof gegaan om te vragen of ze hem kunnen helpen. Geen tijd prima kan gebeuren maar hij kon volgende week zaterdag geplakt worden. Ook prima, echter kon zijn fiets daar niet blijven??? Dus hij moet met zijn fiets eerst Lopend naar Bodegraven om dan weer terug te komen. Hij heeft dit duidelijk aangegeven maar niemand die even meedenkt of hem kan helpen. Wat een service!
Super service! Kom er al zo lang als ik kan fietsen.
Al jaren top zaak 25 jaar geleden in zegveld al goede service en betrouwbaar en 10
Goed geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe electrische fiets via lease a bike en stond binnen 2 weken helemaal klaar.
Goed geholpen door goed personeel super fiets
Mooi winkel goed personeel.
Fiets gereserveerd en meteen aangegeven dat we van ver kwamen. Verkoper bevestigde mij dat de fiets er zou zijn. Bij aankomst bleek dat de fiets er niet was. Verkoper kwam met een andere fiets. Verkeerde foto bij advertentie, aldus verkoper. Voor niks 2 uur in de auto en middag vrij genomen!
Keurig netjes geholpen. Fiets uit auto gehaald. En wordt gebeld als hij klaar is super tevreden.
Geweldige service! Ruime mogelijkheden om fiets te testen. Niets is teveel! Mensen met liefde voor hun vak!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid