facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stoof

Adres: 22 Grootzand, 8601AW Sneek
Telefoonnummer: +31515756706
Stad: Sneek
Route: 22 Grootzand
Postcode: 8601AW



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Grootzand Sneek, Stoof Maastricht, Gasterij De Stoof, Vaticaan Sneek, Mosselen eten Sneek, Lunch Sneek, De Stoof Aartselaar, De Verandering Sneek
Recensies
Eten bij Stoof besteld voor echt een keurige prijs. We waren met zijn vieren en hadden meer dan genoeg. Vegetarisch en vlees, echt fantastisch. Genoten allemaal van de diverse smaken. De frietjes hadden we niet eens verwacht, maar worden vers gebakken op het moment dat je de maaltijd ophaalt. Een dikke aanrader!
Het eten thuis laten bezorgen, of eigenlijk op een vakantie Park. Werd precies op tijd gebracht. En het was fenomenaal! Echt heel lekker. Een aanrader! Daarom dan ook 5 sterren.
Vanavond "de proeverij vlees" voor 2 personen afgehaald. In 1 woord fantastisch. Allereerst zeer vriendelijk geholpen bij het afhalen en het eten was echt zalig! Een echte aanrader!
Meer dan 5 sterren waard, we hebben enorm genoten van al het lekkere eten. Een aanrader!
Heerlijk gegeten met '×' personen super prijs/kwaliteits verhouding!
Echt zeker je geld waard! Heerlijke stoofjes
Goed eten! En mooie locatie!
Vanavond de vleesproeverij besteld. Het was heerlijk en meer dan genoeg. Top!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid