facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor StoneLeaf

StoneLeaf

Info

StoneLeaf is de flexibele natuursteen voor uw wanden, meubels, vloeren in in- en exterieur.
Door de flexibiliteit ook op ronde oppervlaktes toe te passen.



"StoneLeaf is de #1 in Natuursteen Fineer in Nederland. Wil jij natuursteen fineer gebruiken voor jouw project? Met natuursteen fineer geef je een geweldige uitstraling aan wandbekleding, vloer, badkamer, zwembad, meubels, openhaard, keuken en nog veel meer. Geschikt voor binnen en buiten.Gemaakt van 100% Natuursteen. Deze producten zijn in de Benelux exclusief verkrijgbaar bij StoneLeaf. Het StoneLeaf assortiment bestaat uit een Classic, Plus, Translucent, Stick & Stone Zelfklevend natuursteen assortiment. Daarnaast vind je bij StoneLeaf unieke natuursteen MacBook Covers en de benodigde onderhoudsmiddelen van Akemi.Bekijk voor meer informatie de website van StoneLeaf"
Adres: Korenhorsterweg 2, 7038 ex Zeddam (dorp)
Telefoonnummer: 0314640976
Stad: Zeddam
Route: Korenhorsterweg 2
Postcode: 7038 ex


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Steenfineer montreal, Natuursteen meubels
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ConeGroup ConeGroup 816 meter ConeGroup, ontwikkelaar en exploitant van 17 zwem, sport en lifestyle accommodaties! ...
Beron Beron 1 km Vreselijk bedrijf. Dramatische service en onduidelijke communicatie.
Recensies
Slechte service gehad van dit bedrijf #Stoneleaf. onderdeel van #De Specialisten BV De eigenaar #Kees Tomberg mailt of belt niet terug. Heb veel te veel geld betaald voor deze producten, je kan beter proberen deze rechtstreeks uit Frankrijk te halen in Nederland betaal je bijna het dubbele.
Ik twijfelde welk materiaal ik wilde gaan gebruiken, maar ik heb er geen moment spijt van gehad. Uiteindelijk steenfineer van natuursteen gebruikt voor wandbekleding in de badkamer. Super mooi geworden met de Stoneleaf Classic producten!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid