facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor STONE STYLE

STONE STYLE

Info


Wij zijn een professioneel natuursteenbedrijf met moderne machines en personeel met jarenlange ervaring. Juiste maatvoering is bij ons een zekerheid; evenals materiaalkennis. Dus als u op zoek bent naar een betaalbaar keukenblad, badkamermeubel, venster



"Natuursteen bewerking, levering en montage"
Adres: Albert Sonecklaan 2, 1701BX Heerhugowaard
Telefoonnummer: 0031722224569
Stad: Heerhugowaard
Route: Albert Sonecklaan 2
Postcode: 1701BX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Stone Style Factory review, Big Stone Zaandam, Stenen keukenbladen, Keukenbladen Zaandam, Composiet vensterbank heerhugowaard, Hardsteen Heerhugowaard, Natuursteen keukenblad prijs, Goedkoop marmer keukenblad
Recensies
Fantastische kwaliteit, goede prijzen en uitstekende service. Op maat gemaakte blad van graniet voor buitenkeuken werd al binnen twee weken geleverd, er werd goed meegedacht en de service bij aflevering was uit de kunst. De medewerker hielp uit eigen beweging mee met de montage en dat scheelde mijn vrouw haar rug. Zeer tevreden!!!
Scherpe prijzen, maar achteraf teleurstellende ervaring. Slechte communicatie over wat van ons verwacht werd in aanloop installatie, maar ergste: 1 enorme kleurverschillen blad zonder dat we hier op voorhand op zijn gewezen, 2 blad bleek achteraf beschadiging te zijn en 3 grove afwerking. Voor ons belangrijkste les: wees niet "Penny wise, Pound foolish"
Bij Stone Style Factory tegels besteld voor het bedekken van de vloer in mijn zaak. Dit heeft geleidt naar een prachtig resultaat waar ik iedere dag van geniet. Stone Style Factory heeft zeer gespecialiseerde medewerkers die de juiste adviezen op maat geven. Kortom; een topbedrijf in de natuursteenhandel!
Wij zijn heel tevreden met ons op maat gemaakte nieuwe keukenblad voor ons bestaande kookeiland. Ook de service was zeer goed, we konden een stukje plaat meenemen om een juiste kleur te bepalen bij ons bestaande aanrechtblad en dat was erg handig om snel een doorslag te kunnen geven. Nadat het blad klaar was bleek er toch iets bij het ophalen niet helemaal naar wens te zijn maar dit is onmiddellijk verholpen en alsnog tot een uitstekend eindresultaat gemaakt en zelfs persoonlijk bij ons afgeleverd. Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen! Peter Bottema Zandvoort
We hebben een aanrechtblad gekocht van hardsteen en een spoelbak. aanvankelijk waren er wat installatie problemen maar deze zijn perfect opgelost naar volle tevredenheid. Uiteindelijk hebben we iets bijzonders en unieks in onze keuken voor een zeer aantrekkelijke prijs. wij zijn zeer tevreden.
Beste Ivana Huibers, Wij vinden uw reactie erg jammer. U heeft bij ons op 13/09/2019 uw bestelling gedaan voor 16 m2, wij hebben deze betaling pas na het installeren ontvangen. De dag van installeren wilde u het afgerond hebben en hebben wij tot laat doorgewerkt, na de installatie was u tevreden alleen wilde u niet betalen. Toen is er inderdaad gezegd dat wij anders de tegels weer mee terug zouden moeten nemen. Dit was zeker niet dreigend. Verder zijn al onze tegelzetters gevorderd en hebben zij 1 tot 30 jaar werkervaring. Bij het herstellen van de lekkage hebben wij de tegel waar het overging verwijderd en was daar geen sprake van lekkage. Bij thuiskomen van uw man toonde hij zijn tevredenheid en is er uiteindelijk toch betaald. Ook heeft u eerder voor een groter project bij ons een keukenblad en 110 m2 tegels besteld. Bij deze installatie beweerde u dat uw raam door ons beschadigd was, dit hebben wij dan ook uitgekeerd. Dit raam was echter 5 meter van onze werkplek af. Na de plaatsing van het keukenblad en tegels voorafgaand aan onze laatste installatie werd er ook tevredenheid getoond door uw schoonvader en vertelde hij ons zelfs nog dat wij een prijs moesten krijgen voor ons goed geleverde werk. Wij streven er naar onze klanten tevreden te houden en kwaliteit te leveren.
Een bedrijf wat kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Voor onze nieuwe keuken zijn wij naar Stone Style Factory gegaan. Hier werden wij hartelijk ontvangen door Ali. Hij heeft ons uiteindelijk geholpen met het uitzoeken van een nieuwe keramische keukenblad, wasbak, keukenkraan inclusief montage. De prijs was fantastisch alles van hoge kwaliteit. Bedankt Team Ali We komen graag terug
Wij waren op zoek naar een bedrijf die onze bestaande Belgisch natuurstenen keukenbladen kon omtoveren tot een betonlook aanrechtblad. Overal geweest en nergens kunnen slagen, ja voor rond de €8.000,-. Totale lengte bladen zo’n 6 mtr. Na een speurtocht online kwamen wij Stone Style Heerhugowaard tegen, letterlijk 3 km van ons huis af. De eigenaar adviseerde ons keramiek in betonlook en 12 mm dik en opgedikt 8 cm en dit over de bestaande bladen te plakken. Ook een gootsteen van keramiek konden hun maken. Dit was overigens voor hun wel de eerste keer ook gezien de dubbele bak die wij wilden. Wij waren natuurlijk best wat terughoudend maar de prijs trok ons over de drempel. Overal €8.000,- zonder wasbak. Bij Style stone letterlijk €3.750,- inclusief montage. En wat een vaklui kwamen bij ons over de vloer zeg, niet normaal. Op zaterdag tot 19.00 gewerkt en tot in de detail perfect. Wij komen zeker terug want onze badkamer moet ook gedaan worden en je mag raden wie de tegels, keramiek en zelfs de wastafel schalen gaat leveren. Style Stone hartelijk dank voor het geweldige eindresultaat en ik weet dat jullie een groot succes gaan worden. CHAPEAU!
Wij hebben bij Stone Style Factory prachtig natuursteen voor ons appartement gekocht. Voor de badkamer, toilet en keuken. Montage van het keukenblad verliep heel goed. Meneer Alizadah is heel klantvriendelijk en zijn team levert goede service.
Eén grote nachtmerrie! Tegelwerk gedaan door amateurs die geen opleiding hebben gevolgd. Zelfs lekkage van water gehad onder het tegelwerk. Ze hebben geprobeerd dit te herstellen, maar dit is er niet mooier op geworden. Omliggende tegels zijn beschadigd bij het verwijderen van deze tegel. Verder hebben ze tegellijm gelekt over mijn houten vloer. Deze vlekken gaan er niet meer uit en zijn helemaal in mijn vloer getrokken. Na het 'herstellen' moest ik direct betalen. Toen ik aangaf dit later te willen doen werd ik door de eigenaar Alizadah bedreigd in mijn eigen huis. Hij zei als ik niet direct zou betalen dat hij alle tegels eruit zou slopen. Hij kwam zeer agressief over. Ik was zo bang dat ik uiteindelijk maar betaald heb. De dag erna kwam ik erachter dat de tegelzetters ook nog tegen mijn schutting aan geplast hebben. Ronduit onbeschofte mensen! Ik wil toekomstige klanten behoeden om met deze lui in zee te gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid