facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stone Factory

"Natuursteen bedrijf met veel ervaringen en capaciteit voor extra kwaliteit en natuurlijke oplossing."
Adres: Einsteinweg 20 , Delft 2627 BN, NL
Telefoonnummer: 31152574990
Stad: Delft
Route: Einsteinweg 20
Postcode: 2627 BN



op zoek naar gerelateerd: Stoneland, Kwartsiet keukenblad, Wit stenen blad, Kalksteen aanrechtblad, Natuurstenen werkbladen, Keuken met natuursteen blad, Natuursteen blad op maat, Marmer of graniet keukenblad
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praxis Praxis 2 km Niemand hier die je kan helpen! Drie mensen in de hele bouwmarkt die allemaal erg dru...
Recensies
De stenen zijn met barsten er in, door stone center delft geïnstalleerd. Na weken geen reactie op mijn klachten die ik per mail en telefoon heb doorgegeven. De foto's zijn van de dag van de instalate. dus geeb breuken of krassen achteraf. deze stenen zijn bewust door stoncenter met barsten geinstaleerd. schandalig!
Zeer prettige ervaring. Goed geholpen in de showroom, inmeten keurig en snel gepland na monteren van de Ikea keuken, waarbij gebruik wordt gemaakt van een laserscanner. Keukenbladen vakkundig geplaatst door 3 vriendelijke vaklui. Alles past perfect. 6 maanden verder nog steeds erg tevreden met het blad. Makkelijk schoon te houden, blijft er mooi uit zien. Voelt fantastisch aan en zo oogt onze Ikea keuken een stuk luxueuzer.
Verschrikkelijke ervaring, ik had naar de andere 1 ster reviews moeten kijken. Communicatie is bijzonder slecht. Vragen van te voren niet de juiste informatie waardoor de 'naberekening' veel duurder uitvalt dan de offerte >1300 euro duurder, en nemen daar geen verantwoordelijkheid over. Leveren incompleet, keuken zonder wasbak, zou direct worden nageleverd. Een week later, is iet er nog niet en laten werklui voor niets komen en lopen de kosten op. Leveren beschadigd, en bij vragen daarover wordt niets gezegd. Beantwoorden emails niet. Aan de telefoon laten ze je gerust 20 minuten in de wacht hangen, en daarna geven ze je zelf de schuld en ontkent de een wat de ander zegt. Ondertussen hebben ze je wel geld en mag je het maar uitzoeken.
Heel blij met ons nieuwe aanrechtblad! Door corona hebben we eigenlijk alles via de mail gedaan. Dat was spannend, maar het resultaat gaat onze dromen te boven. Alle maten etc. waren goed. Verder hulde aan de makers voor de mooie afwerking! En de 4 mannen die het blad kwamen instaleren waren bijzonder aardig en bovenal kundig. Merk: Neolith Estatuario 10 cm opgedikt
In de afgelopen 3 jaar voor €11000 aan aanrechtbladen en werkbladen besteld. In ons nieuwe huis na 3 maanden een composiet werkblad van het kookeiland doorgescheurd vanwege niet goed afgestelde kasten door een werknemer van dit bedrijf. Stonecenter legt de schuld bij mij neer omdat ik een afdekpaneel van niet werkend bamboehout heb geplaatst die bovendien 3-4 mm onder het werkblad eindigt dus onmogelijk druk kan uitoefenen. Maar ja wat voor service mag je ook verwachten als je voor € 11000 besteld in slechts 3 jaar tijd.
Geweldig werk. Ik was initieel een beetje huiverig of het wel allemaal goed geplaatst zou worden, maar kan niet anders zeggen dan dat de mannen echt top werk hebben geleverd. Goed meegedacht, netjes geplaatst, prachtig blad en voor een veel betere prijs dan bij veel keukenboeren.
Na het lezen van de reviews nog even getwijfeld om mijn blad te bestellen bij StoneCenter Delft. Achteraf absoluut geen spijt van! Nadat ik goed advies heb gekregen van Aref en zijn dochter, heb ik de bestelling geplaatst. Tussentijds werd ik goed op de hoogte gehouden en is er tijdig een afspraak ingepland voor het inmeten. Tijdens het inmeten is goed meegedacht over het plaatsen van de kookplaat extra grote unit ivm recirculatie kookplaat. Super vriendelijk. Mooie producten en eerlijke prijzen; ik raad dit bedrijf zeker aan!
De foto’s zeggen genoeg. Werkelijk prachtig maatwerk geleverd en volledig naar alle wensen. Snel en professioneel. Als je echt iets bijzonders zoekt, kun je zeker bij Stone Centre terecht!
Prachtig blad laten plaatsen februari 2022. echter… Nu 8 maanden later is het bovenblad doorgescheurd, je zou zeggen garantie en contact opnemen zoals in de voorwaarden wordt vermeld, 1 jaar garantie. Nou dat is een sprookje bij stone center! Mailcontact verliep erg stroef, zonder te komen kijken stelde ze voor om op ONZE KOSTEN het blad te KITTEN, of een nieuwe offerte te laten maken voor een nieuw bovenblad. Gekkenwerk!! na 6 mailtjes kwamen ze toch even kijken.. Met een “schade expert” van stone center zelf, die tijdens de inspectie aangaf zoiets soortgelijks eerder te hebben gezien??? kwamen ze uiteindelijk tot de conclusie dat we PECH hebben, volgens hun; hardhouten plaat van de keuken is de boosdoener?? Oplossing? Herstelwerkzaamheden nodig, maar op ONZE KOSTEN!! Het blad heeft bijna !!3500 euro!! gekost en is na 8 maanden al gaan scheuren over de gehele breedte. Hoe zal die eruit zien over 5 jaar? Duidelijk ondeugdelijk product met ondeugdelijke installatie. Staan open voor een oplossing, u weet ons te vinden.
Goede prijs, netjes ingemeten. Maar communicatie is matig/slecht. Ook is er een breukje bij plaatsing ontstaan, en hebben we gelijmd maar verder gewoon niets over gezegd ook op mail reageren ze niet. Ik zou geen 2e keer zaken met ze doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid