facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stone Edge

Stone Edge

Info

U kunt bij ons terecht voor al uw tegel werken,sanitair, vloeren renovatie en Maatwerk uit eigen werkplaats zoals: vensterbanken, dorpels, keukenbladen etc

Geschiedenis

Wij verwelkomen u graag op onze website.

U kunt bij ons terecht voor natuursteen wand- en vloertegels, keramische wand- en vloertegels, natuursteen maatwerk zoals: vensterbanken, dorpels, brievenbussen, muurafdekkingen, keukenbladen, zwembad- en vijverranden, vloerenonderhoud, vloerrenovatie en vloerverwarming.

Wij leveren en plaatsen door heel Nederland en Belgie.

In onze showroom vindt u een groot assortiment aan kwaliteitsproducten.

Ook voor al uw tegelwerk en renovatiewerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij streven naar hoge kwaliteit en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Al onze producten en diensten worden vanzelfsprekend met de grootste zorg en aan de hand van veel ervaring en kennis geleverd en geplaatst.

Natuurlijk bent u van harte welkom in onze showroom.

De showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.
De werkplaats is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 17.00 uur.

De koffie staat klaar.

Stone Edge
De Hooge Akker 19
5661 NG Geldrop
Tel:040-2801441 / Fax: 040-2800205
[email protected]

Contactgegevens
Telefoon: 040 - 280 14 41
Fax: 040- 280 02 05
E-mail: [email protected]

Adresgegevens
De Hooge Akker 19, 5661 NG Geldrop




"U kunt bij ons terecht voor maatwerk zoals: vensterbanken, dorpels, brievenbussen, muurafdekkingen, keukenbladen, zwembad- en vijverranden, vloerenonderhoud, vloerrenovatie en vloerverwarming. Wij leveren en plaatsen door heel Nederland en België."
Adres: De Hooge Akker 19, 5661 NG Geldrop
Telefoonnummer: 040-2801441
Stad: Geldrop
Route: De Hooge Akker 19
Postcode: 5661 NG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Stone Edge band, Stone Edge Pokémon, Stone edge UK
Recensies
Zeer enthousiast over dit bedrijf, kundig en uitstekend advies. Prachtige natuursteen. Ik zou hen altijd adviseren aan iedereen.
In ons nieuwe huis al het maatwerk door Stone Edge geleverd en dik tevreden. Dorpels, vensterbanken, plateau wastafel en keukenblad. Het is prachtig geworden.
Lijkt goed in het begin, maar wij hebben een vreselijk vloer, met lelijke randen langs de voegen. Het eerste jaar gaf de vloer gruis af waardoor alles wit werd. Hun reactie was: er dweilden niet vaak genoeg, we hadden niet de goede dweil, de verkeerde manier van dweilen, we moesten wel stofzuigen voordat we gingen dweilen DUH!. Het duurt nu vier jaar en onze vloer krast nog steeds, zelfs als je speciale vloervriendelijke dopjes en vilt overal onder doet. De lelijke randen wordt niet naar gekeken. In mei zouden ze een deskundige langs sturen, is na heel veel mailen en bellen in november langs geweest. De deskundige wist precies wat het was, en zei dat hij verwachtte dat Stone Edge nu snel contact op zou nemen. Dat deden ze niet, en toen wij belden, lag het waarschijnlijk aan ons. Vochtprobleem omdat wij de vloer waarschijnlijk afgedekt zouden hebben na het leggen. Hebben we ook gedaan voor het stukadoren maar alles was ruim binnen de gestelde norm van 24 uur weer van de vloer af. We zitten nu met een kapitale vloer die er altijd vies uitziet en het lijkt alsof wij B-keuze tegels gekocht hadden. Zie ook de foto´s. Ons advies, zoek heel gauw een ander bedrijf voor je spullen!
Zeer goede ervaring. Bedrijf met goed en professioneel advies en prima vakmanschap. Kan hen eenieder aanbevelen !!!
Zeer professioneel, klantgericht en ontzettend blij met het uiteindelijke resultaat!
Top maatwerk geleverd.
Goed geholpen. Netjes afgeleverd, goed advies
Prachtige zaak en kundig personeel.
Perfect omgang voor de klant en zeer professioneel
Nemen de tiid voor de klant, Fijn advies
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid