facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stomerij Roelofs

Info

Specialist in het reinigen van trouwjurken, leer en suède, gordijnen. Al 30 jaar ervaring en kennis

Geschiedenis

Sinds 1988 zijn wij in Amersfoort begonnen met onze eerste stomerij, waarna in 1995 het depot in Soest Zuid op de Zuidpromenade geopend is.

Het succes van het depot heeft er toe geleid dat we in 2000 een volledige nieuwe moderne stomerij op Plein van Zuid 28 hebben geopend. Bij Stomerij Roelofs staat kwaliteit voorop. In ons bedrijf wordt ieder kledingstuk behandeld alsof het ons eigen is!! Wij doen er alles aan om ieder kledingstuk er weer zo goed als nieuw uit te laten zien.

Sinds kort gebruiken wij System K4. SYSTEM K4 is een milieuvriendelijk en absoluut veilig reinigingsproces. De basiscomponent van SYSTEM K4 is een halogeen vrij oplosmiddel. Het is zo vervaardigt dat het gebruik geen gevaar vormt voor lucht, water, mens en bodem. Het System K4 oplosmiddel heeft dezelfde dan wel een betere reiniging als Perchloorethyleen.

Met het starten van K4 hebben wij een nieuwe reinigingsmachine aangeschaft. Met trots kunnen wij melden de eerste in Nederland te zijn die met een Bowe machine in de K4 reinigt. Onze bevindingen met betrekking tot deze nieuwe methode zijn zeer positief. In het bijzonder de mildheid voor vezel en kleur hebben ons zeer enthousiast gemaakt, ook vergrauwing van witte kledingstukken wat in de perchloor vaak voor kwam is met K4 niet aan de orde.

Sinds Oktober 2012 zijn wij ook gevestigd op het Eemplein 16 C in Amersfoort.

Adres: Plein van zuid 28, 3768 ED Soest-Zuid, Utrecht, Netherlands
Telefoonnummer: 0356024910
Stad: Soest-Zuid
Route: Plein van zuid 28
Postcode: 3768 ED


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Stomerij Soest van Weedestraat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sirco Juwelier Sirco Juwelier 89 meter €32,50 betaald voor reparatie horloge. Horloge doet het nog steeds niet, enige voorst...
Hema Soest-Zuid Hema Soest-Zuid 132 meter Aardige winkel, ruime keus.
Ezri Fashion Ezri Fashion 218 meter Fijn winkelen, goede tips en jippie veel duurzame kleding merken
Recensies
Walgelijke service, zelfs met foto van de bon wordt er principieel dwars gelegen. Omgekeerde ideeën t.a.v. service. Grote bek kan je toe krijgen als je er wat van zegt. Je moet hier blijkbaar op je knieën liggen om je geld heen te brengen. Werkelijk van de pot gerukt! Andere reviews fake, geen zaken doen!
Beste stomerij Roelofs, nu hebben jullie alweer voor een sympathiek bedrag mijn pantalon perfect gereinigd. Het maakt me altijd weer uitermate blij!
Altijd vriendelijk en snel geholpen. Keurig verzorgd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid