facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stomerij Charlie

Stomerij Charlie
Adres: Tussen Meer 79, 1068EZ Amsterdam
Telefoonnummer: 020-6192595
Stad: Amsterdam
Route: Tussen Meer 79
Postcode: 1068EZ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Quality Cleaners Quality Cleaners 4 km Mijn kleren zijn altijd als nieuw als ik de wasserette verlaat, mede door de aardige ...
Mirror Kledingreparatie & Stomerij Mirror Kledingreparatie & Stomerij 4 km Deze man stond vorige week te toeteren en te schreeuwen en op de deuren van een ambul...
Propershop Propershop 9 km 24/7 box slaat letterlijk nergens op. Je krijgt een pasje mee en vervolgens werkt het...
Recensies
hele fijne stomerij-wasserette. ik breng er elke week een grote tas was en krijg het eind van de dag weer schoon en opgevouwen terug. ideaal voor ons wanneer we 's zomers op onze volkstuin wonen. erg aardige mensen! is net zo duur als het zelf gaan doen in een wasserette trouwens.
Heb het idee dat ik voor gek ben gehouden. De vlek kon de eerste keer niet uit mijn broek verwijderd worden, de tweede keer was het bijna verdwenen en ik was er tevreden mee. Toen ik mijn broek thuis weer waste, was de vlek weer terug.
Giga service en ouderwetse gezelligheid voor een mooie prijs. Echt een aanrader! Service: Kleding persen
Enorm slecht. Een rode wijnvlek niet uit mijn jurk kunnen krijgen en vervolgens het nogmaals doen en de jurk verpest. Neem geen klusjes aan die je niet aan kunt. Zeer onkundig en onprofessioneel in omgang.
15 Euro voor het stomen van een jas op heuphoogte vind ik duur. 12 Euro vragen kan ik me wel voorstellen. Kleding is tegenwoordig niet zo duur meer .De jas kost 35 en jij vraag 15 Euro voor het stomen dan ik het liever wegdoen en wachten tot de jas van 35 afgeprijsd is snap je
Een toevertrouwde plek waar ik vaak mijn kleding laat stomen
Ze hebben mijn veren dekbed uitstekend gewassen. Weer heerlijk fris. Prima service en een redelijke prijs.
Ik ben erg tevreden over deze stomerij. Het personeel is altijd vriendelijk en het ziet er daar altijd fris uit wat ik toch wel erg belangrijk vind. Ook een pluspunt; mijn was ruikt altijd heerlijk als ik het daar weer is gewassen. Kortom: een aanrader!
Begreep dat jullie binnenkort weer open gaan na de brand. Mijn broek hing er toen het gebeurde. Die heb ik bij mijn eigen inboedelverzekering kunnen claimen. Ben blij dat jullie weer hersteld zijn na de brand!
Altijd goede ervaringen met deze stomerij. Mijn pak kwam altijd netjes terug! Veel succes met de heropening na de brand.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid