facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stolp Sport Restaurant

Stolp Sport Restaurant
"De Stolp biedt een unieke combinatie van in- en ontspanning. Acht bowlingbanen, sfeervolle zalen, restaurant, lunchcafé, pannenkoeken, een originele pub, zes squashbanen en twee klimwanden, het zijn maar een paar van de mogelijkheden die u heeft om bij ons uw familiefeest, bruiloft, receptie of kinderverjaardag te vieren. Ook voor bedrijfsfeesten, vergaderingen, cursussen en gala’s kunt u bij ons prima terecht."
Adres: Smidsstraat 6 , Sneek 8601 WB, NL
Telefoonnummer: 0515 424 044
Stad: Sneek
Route: Smidsstraat 6
Postcode: 8601 WB



op zoek naar gerelateerd: de stolp sneek, bedrijfsbowlen sneek, de stolp sneek openingstijden, bowlen friesland, de stolp sneek klimmen, pannenkoeken sneek, de stolp sneek kerst, squash sneek
Recensies
Wij zijn met onze klein dochter hier geweest om een pannenkoek te eten. Helaas stond niet op het menu, wel buiten op het restaurant en op het website. Wij hebben hier om gevraagd en bediening wist van niks, zij werkt meestal in een andere gedeelte. Maar zij had zelf niet geïnformeerd. Er waren ook andere dingen dat wij niet tevreden waren dus wij vonden het wat slodder.
Prima gelegenheid voor een familie uitje! Tijdens een familie uitje eerst gaan bowlen. Prima banen en bediening vlot. Hierna gegourmet. Eten is prima te noemen maar verwacht niet iets heel bijzonders. Bediening aan tafel was ook prima, maar soms wat onhandig. Men drukte vaak tegen je aan.
Gezellige middag gehad met uurtje bowlen en Friese koffie tafel, goed verzorgd en smaakvol. Klijn minpuntje is dat er tussen baan wissel geen tijd zit en je zowat weggejaagd wordt doordat de volgende groepen al plaats nemen in de laaste 5min
Leuke plaats zeer vriendelijke mensen en ongedwongen sfeer zeker voor herhaling vatbaar
Een hele goede verzorging. Zou het aanbevelen bij anderen
Uitstekende locatie voor een vermakelijke viering. Bowlen is uitstekend, de baan verleend zich voor een proffesionele beleving van dit entertainment. Ook het buffet is van hoge kwaliteit met uitermate vriendelijk en enthousiast personeel. Kortom een aanrader.
Lekker gegeten alleen jammer dat er geen pannenkoeken meer worden bereid
Was erg leuk. Wel vreselijk warm. Er was geen airco.
Erg gezellig bedrijf feest gehad hier
Was een prima bowling baan, personeel stond de hele tijd achter ons terwijl wij aan het bowlen waren en gaf ons de schuld dat de kegels in de knoop zaten. Ook werd de meneer boos omdat we een water flesje mee hadden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid