facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stolkse Weide

Stolkse Weide

Info

Wij zijn één van de mooie boerderijen van www.FarmCamps.nl Je vindt ons aan de Bovenkerkseweg 49 in Stolwijk, Zuid-Holland.

Geschiedenis

Welkom op de facebook pagina van FarmCamps Stolkse Weide te Stolwijk. Leuk dat je hier even een kijkje komt nemen!

Wij zijn boer Wilco en boerin Durkje en samen met onze twee kinderen Tessa en Nick wonen wij op onze boerderij in Stolwijk.
Wij zijn de derde generatie die op deze boerderij wonen en werken, het is dan ook echt een familiebedrijf. We hebben zo'n 75 koeien, 40 pinken en kalfjes en daarnaast nog zo'n 30 schapen, een hond, poezen en kippen.

We hebben 10 safaritenten en 10 lodgetenten op het campingterrein staan. Hier kun je genieten van luxe en het boerenleven. Daarnaast kun je bij ons terecht voor kinderfeestjes!

Wil je meer informatie of wil je reserveren? Ga dan naar: www.FarmCamps.nl/stolkseweide

Ons adres is: Bovenkerkseweg 49 2821 XT in Stolwijk.



"FarmCamps is een onvergetelijke vakantiebelevenis vol plezier en avontuur op de boerderij voor het hele gezin.Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zo veel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden.In het mooie polder-landschap vlakbij Gouda in Zuid-Holland ligt het melkveebedrijf van Wilco en Durkje en hun 3 jonge kids. Hun grote erf biedt alle ruimte aan kids om uren te spelen, te spetteren in de Water Pret Weide en met de dieren bezig te zijn."
Adres: Bovenkerkseweg 49, 2821 XT Stolwijk
Telefoonnummer: 0182341300
Stad: Stolwijk
Route: Bovenkerkseweg 49
Postcode: 2821 XT



op zoek naar gerelateerd: De hooiberg Stolwijk, Breedijk Stolwijk, De Kooi Stolwijk, Chalet te koop De Kooi Stolwijk, Farmcamp België, FarmCamps met eigen caravan, Last minute FarmCamps, FarmCamps Limburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ZPS-zwem4daagse, stolwijk ZPS-zwem4daagse, stolwijk 707 meter Zwem4daagse georganiseerd door Zps in zwembad "ons polderbad" te stolwijk
Hardloopgroep De Stolkies Hardloopgroep De Stolkies 1 km Recreatief hardlopen
Recensies
Super mooie vakantie gehad. De familie is erg gast vrij. Ook de waterpret plaats is erg mooi de kinderen 4, 7 en 9 hebben zich goed vermaakt.
Wat een heerlijke plek! We hadden mooi weer en dat is wel erg belangrijk. De kinderen spelen de hele dag op de boerderij en ze kunnen veilig zelfstandig hun gang gaan. Het water is perfect afgeschermd. Er werden dagelijks activiteiten georganiseerd, heel leuk! Onze erste ervaring in een safaritentis goed bevallen. Top!
Afgelopen paasdagen hier met mijn kinderen en kleinkinderen mogen doorbrengen. Twee gezinnen ondergebracht in twee van de ruime tenten. Een hele fijne locatie voor kinderen om heerliijk te spelen op het grote terrein van de boerderij. Crossen met de skelters, springen op de trampolines en ravotten in de hooischuur. De boer helpen met de koeien melken, kortom de kinderen vermaken zich prima. De boer en boerin doen er alles aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Broodjes bestellen en de volgende dag lekker vers ophalen bij de receptie en op aangegeven dagen pizza's bestellen die bij de tent worden afgeleverd. De tenten zijn basic ingericht maar bieden eigenlijk precies de dingen die je nodig hebt om een paar dagen lekker tot rust te komen.
Mooie Farmcamp. De standaard goede tent. Veel leuke speelweides voor de kinderen. Deze camping heeft veel skelters. Genoeg voor iedere tent.
Vorig weekend waren wij op de Farmcamp. De tenten die er staan zijn echt fantastisch. Alles is aanwezig! De mensen die daar werken zijn vriendelijk en behulpzaam. Ontzettend kind vriendelijk en leuke activiteiten! En er loopt een hond en dat is echt een schatje. Dikke aanrader!
Super leuke plek. Mooie ruime tenten met daarin alles wat je nodig hebt. Mist wel een beetje sfeer. Op de boerderij heel veel te doen voor je kinderen, zowel jong als oud: dieren aaien en voeren, spelen in de hooiberg, diverse skelters, glijbanen, trampolines, kabelbaan en mooie waterspeelplaats. Kleine kinderen kunnen niet zelf bij de water speelplaats komen waardoor je als ouder ontspannen bij je tent kunt zitten. Sanitair is heel mooi en schoon. Grote doucheruimte waar je met je hele gezin tegelijk kunt douchen en de baby in bad kan gaan. Veel gezien op het boerenbedrijf rondom de verzorging van de dieren. Ook nog een mogelijkheid tot het gebruik van kano's. Kortom aan alles is gedacht. Wij komen zeker nog eens terug.
Net terug van een heerlijke week vakantie. En met vakantie, bedoel ik ook echt vakantie voor de papa en mama. Manlief heeft 1 boek uitgelezen en ikzelf zelfs 2 boeken. De kinderen hebben genoten van het eten geven van de kleine dieren, namelijk de geiten, konijnen en schappen. En het helpen bij de boer. Ze mochten helpen met de koeien uit de wei halen en melken. Ook hebben ze genoten van het spelen in de hooi hooi schuur, op de speelzolder, trampoline, waterpret, skelters en het spelen met alle kinderen. De tenten zijn prima. Lekker ruim en voorzien van een basis uitrusting. Echt een aanrader voor iedereen met jonge kinderen!
Aanrader om deze boerderij te bezoeken. Helaas veel wind en regen gehad tijdens ons weekendje, dus de nachten waren onrustig. Desondanks hebben wij, en met name de kinderen, ontzettend genoten! Tip: boerenijs maken!!
Zó Gastvrij, lekker verse croissants bij het ontbijt, super douches zonder muntkastjes, lekker schoon ook, en die boerderij dieren zijn heerlijk om naast te ontstressen. Kortom; super camping!
Leuke camping voor gezinnen met jonge kinderen. Prima en schoon sanitair.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid