facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stolk Brothers

Info

Stolk Brothers is al vele jaren een erkend teler van Anthuriums in Nederland en Europa. Als Familiebedrijf staan wij dicht bij onze klanten om samen tot een mooi milieuverantwoord product te komen.

Geschiedenis

De historie van kwekerij Stolk gaat terug tot begin 1900. Toen werd begonnen met het kweken van komkommers onder plat glas.

In de Tweede Wereldoorlog nam de volgende generatie het bedrijf over en werd er begonnen met het kweken van Sla en Tomaten. Dit ging zo goed dat er in de jaren '60 zelfs sla geleverd mocht worden aan de Amerikaanse soldaten in West-Duitsland.

Toen de volgende generatie het in de jaren '70 overnam en het bedrijf flink moderniseerde werd een kleine tien jaar later begonnen met de sierteelt. Snij-orchideeën, croton en ficussen maakten uiteindelijk plaats voor Anthuriums.

Toen in 1993 bekend werd dat na een kleine eeuw plaats gemaakt moest worden voor huizenbouw, verhuisde het bedrijf naar de Hoeksekade (eveneens in Bergschenhoek). Dit betekende het begin van vele vernieuwingen en de milieuvriendelijke teelt.

Medio 2012 nam de huidige generatie Stolk het bedrijf over van hun Vader en Oom. David, Henry en Pieter Stolk vormen vanaf heden de drijvende kracht achter het familiebedrijf.

Adres: Hoeksekade 111a, 2661 JL Bergschenhoek
Telefoonnummer: 010 529 62 22
Stad: Bergschenhoek
Route: Hoeksekade 111a
Postcode: 2661 JL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Anthurium eco friendly
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BiBo BiBo 1 km
Hollandplant Hollandplant 3 km Vertaald door Google Ik weet het niet, maar snelheid ontbreekt hier Origineel Nevím,...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid