facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stokvis Optiek BV

Stokvis Optiek BV

Info

Stokvis Optiek is al ruim 20 jaar een modern optiek bedrijf. Heeft u klachten met kijken of met uw gehoor? Wij staan voor u klaar!

Geschiedenis

Stokvis Optiek is al ruim 20 jaar een modern optiek bedrijf waar behalve brillen en zonnebrillen ook contactlenzen en hoortoestellen op professionele wijze worden aangemeten.
Wij zijn voorzien van de meest moderne apparatuur om voor u de perfecte bril, contactlens of een hoorapparaat op maat te maken. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring.

Stokvis Optiek heeft een zeer grote collectie brillen en zonnebrillen van de meest uiteenlopende merken en prijzen.
Ook op het gebied van kinderbrillen hebben wij een zeer ruime collectie.
Wij staan iedere dag voor u klaar om u te adviseren bij het maken van de juiste keuze. Het is voor ons erg belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij het maken van uw keuze.
Wij spelen in op kleuren, wensen en natuurlijk het doel waarvoor de bril nodig is.
Daarnaast kunnen wij rechtstreeks de vergoeding van uw bril, contactlens of hoortoestel declareren bij uw zorgverzekering. Tenslotte dient het gemak de mens !

Onze winkel is gevestigd midden in het dorp van Someren aan de Postelstraat 9. De winkel bevindt zich in het blauwe zone gebied en u kunt voor de deur parkeren met een parkeerschijf. Geen parkeerschijf in uw auto? Wij hebben er eentje voor u klaar liggen.
Wij zijn een enthousiast team en trots op onze collectie en verstaan ons vakmanschap.

Benieuwd geworden naar de collectie en ons advies? Kom gezellig langs en wij beantwoorden al uw vragen.



"Wij Lisa, Elvira en Sophie zijn drie zussen die sinds 2020 trotse eigenaren zijn van Stokvis&Stokvis oog en oor in Someren! De grondleggers zijn onze ouders, die sinds 1993 in Someren zijn begonnen.Vanaf 2023 komt er naast de huidige vestiging in Someren ook een vestiging in Mill.Stokvis&Stokvis oog en oor staat bekend om zijn exclusieve brillenmerken, deskundig advies, revolutionaire oogmetingen op een 0.01 dioptrie, Optometrie, Orthoptie, A-merk contactlenzen, de beste gehoorbescherming en apparaten. Benieuwd naar onze winkel? Kom gezellig een kijkje nemen!"
Adres: Postelstraat 9, 5711 EM Someren
Telefoonnummer: 0493-491769
Stad: Someren
Route: Postelstraat 9
Postcode: 5711 EM



op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Stokvis Someren, Stokvis Mill, Stokvis webshop, Opticien Asten, Audicien Someren, Opticien Mill
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Foxwood Global Foxwood Global 813 meter Een boom planten voor iedere zonnebril die verkocht wordt. Een concept wat op zich al...
Recensies
Uitmuntende service en vriendelijke medewerkers. Ze zijn altijd bereikbaar en handelen snel indien nodig. Je bent geen nummer bij Stokvis&Stokvis, maar een klant waarvoor ze met plezier een stapje extra zetten. Aanrader!
Oog voor detail! Wat een vak-team! Inmiddels paar keer bij deze opticien/optometrist geweest en telkens blij verrast over de kwaliteit van zowel de service en gastvriiheid alsook de professionaliteit van het team. Eerlijk advies, transparante uitleg en fijn geholpen.
Tweede keer een bril gekocht. Wilde een aparte bril, maar toch klassiek en stoer te dragen. Meerdere keren advies gekregen en uiteindelijk besloten. Toen ik nog wat vragen had na aanschaf een paar dagen later was er wederom alle tijd voor mij, ondanks dat het druk was. Ze helpen goed om de juiste, bij jou passende, keuze te maken. Dat geld voor de familie Stokvis zelf en het bekwame personeel.
Beste opticien. Wat een vakkundig en enthousiast team. Enkel lof. Bereid om voor deze service en klantvriendelijkheid 45 minuten te rijden.
Weer super goed geholpen door de dames. Neus vleugeltje van mijn 4 jaar oude Mykita bril afgebroken. Binnen een paar dagen nieuw frontje geregeld en pootjes en glazen over gezet. Bedankt voor de goede en snelle service.
Vriendelijk en goed opgeleid personeel.
Ik liep al een lange tijd rond met vermoeide ogen. Met deze klachten ben ik eerst bij een lokale opticien geweest. Hij raadde mij aan om een afspraak met een optometrist te maken. Via mijn huisarts kreeg ik een verwijzing voor de optometrist in het ziekenhuis. Helaas kon ik daar pas 4 maanden later terecht. Via via kreeg ik te horen dat ze bij Stokvis ook een optometrist hebben. Meteen afspraak gemaakt, en ik kon daar heel snel terecht. En mijn bril kon ik een week later al ophalen. Top service, en zeer vriendelijk en vakkundig!
Heel fijn geholpen daar me vrouw en ik alletwee een nieuwe bril aangeschaft daar. Weten waar ze over praten..
Vriendelijk personeel. Ik werd voor de test van mijn ogen goed geholpen.
Altijd een deskundig advies ze weten daar door jarenlange ervaring precies wat ze doen. Altijd zeer tevreden daar de deur uit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid