facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stoksteigerplank.nl

Stoksteigerplank.nl

Info

Dé goedkoopste in Steigerhouten meubelen van de Noordelijke provinciën!!! Maakt alles op maat naar de wens en ideeën van de klant.



"We zijn een meubelmakerij dat inmiddels een begrip is geworden in de noordelijke provincies. Daarbij zijn we groot geworden met het maken van steigerhouten meubelen voor zowel binnen als buiten.Ondertussen zijn wij ook thuis in het vervaardigen van exclusieve rustieke boomstamtafels uit één geheel.Doordat we mee gaan met de tijd maken wij meubels op maat. Daarbij maken wij onder andere gebruik van rustiek eiken en maken wij zelf in de werkplaats stalen onderstellen.Ook hout gecombineerd met staal is voor ons geen probleem.Alles op maat, dus er is veel mogelijk!Neem vrijblijvend contact met ons op of neem eens een kijkje in onze werkplaats, u bent van harte welkom!"
Adres: Transportweg 4, 9804 TJ Noordhorn, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 06-29034458
ln.knalpregietskots@ofni
Stad: Noordhorn
Route: Transportweg 4
Postcode: 9804 TJ


Recensies
Wij hebben een tafel op met besteld met ingelegd blad. Hier zit tot 5 mm hoogte verschil in tussen de verschillende delen op meerdere plekken. De oplossing is de boel vastschroeven. De tafel wiebelt enorm. De oplossing, de poten vastplakken. Voor ons een echte ergenis elke dag en een grote miskoop.
Mooie kasten laten maken van steigerhout, zeer blij mee en erg mooi. Echt een aanrader.
Tevreden, er wordt geluisterd
Handwerk uit Nederland top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid