facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stokkie

Stokkie

Info

Thuisbezorgservice in Uitgeest en omstreken.

Producten

saté

Adres: Sluisbuurt 49, 1911 BC Uitgeest
Telefoonnummer: +31 6 24804670
moc.liamg@ogoteikkots
Stad: Uitgeest
Route: Sluisbuurt 49
Postcode: 1911 BC



op zoek naar gerelateerd: spele nl mario, s e e, leuke games, dspele, speloe, spelle, soeke, spelletjes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zoiets Uitgeest Zoiets Uitgeest 882 meter Gebrande en ongebrande noten, zuidvruchten, verse bonbons, wijn en ander lekkers in h...
Recensies
In een huiselijke en ongedwongen sfeer hebben we heerlijk gegeten. We hadden verschillende menu's maar alles was heel lekker en kwam tegelijk en warm op tafel. Voor relaxed tafelen kun je hier heel goed terecht.
Bizar lekkere pulled chicken. Snel bezorgd. Ook erg vriendelijk. Prijs-kwaliteitverhouding is hier top.
Wauw! Al heel wat sateh gehad maar verrast door de superlekkere satehsaus Vlees supermals en alles wat erbij zat was heerlijk en zag er tot in de puntjes verzorgd uit!wij gaan hier vaker bestellen!!!!
Wat een verrukkelijke maaltijden. Top kok! Zo heerlijk die saté. En de bijbehorende zaken ook top! Ga zo door jullie en je krijgt het druk. Veel succes.
Heerlijk eten, opgehaald vanaf de jachthaven . Werd klaargemaakt op het moment dat ewe kwamen halen, dus vers, warm en goed verpakt. Aan dek op de boot opgegeten, 100 % authentieke en heerlijke ervaring.
Ons favoriete spareribs in de omgeving! Aanrader voor iedereen. De persoonlijke & sierlijke handgeschreven berichten maken het ook nog eens uniek en persoonlijk!
Heerlijk spareribs en sate gegeten. Keurig op tijd bezorgd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid