facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor StofinStyle Stoffen En Fournituren

StofinStyle Stoffen En Fournituren
"LET OP: WIJ ZIJN EEN WEBSHOP. AFHALEN EN WINKELBEZOEK OP AFSPRAAK .Ansje Handmade staat voor handgemaakt, origineel en duurzaam.In onze webwinkel vind je mooie producten om zelf aan de slag te gaan. Biologische GOTS en duurzame stoffen, prettige naaipatronen en handige fournituren.En heb je wat hulp nodig? Wij geven ook naailes in ons atelier.Ingang via schuifdeur aan de zijkant van het huis."
Adres: Op afspraak in Honselersdijk, Honselersdijk
Telefoonnummer: 0684297176
Stad: Honselersdijk
Route: Op afspraak in Honselersdijk


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hondentrimsalon Westland Hondentrimsalon Westland 371 meter Erg fijn en tevreden
Arend-Sosef Arend-Sosef 639 meter Arend-Sosef is toeleverancier voor de tuinbouw.
Onwijs Koelijs Onwijs Koelijs 701 meter Super service Vertaald door Google Superservice
Zyon Group Zyon Group 1 km Vertaald door Google Uitstekende rozen, ik ben uiterst tevreden !!! Met vriendelijke ...
Amigra Amigra 2 km Het ziet er netjes uit niet rommelig
Recensies
Ik wordt altijd mega goed en snel geholpen. Ze zijn super vriendelijk. Ook de site werkt makkelijk op zowel mobiel als laptop. De stof is van mega kwaliteit! Super happy met Ansje!!
Online nu tweemaal stof en fournituren besteld. Goede communicatie, snelle verzending, mooie stoffen en de pakketjes waren prachtig ingepakt. Ook als je iets wilt kopen als cadeautje kun je hier terecht. Ik ga zeker nogmaals bestellen.
Voor de 2e maal bij Ansje besteld. Fijne duidelijke website en ruim assortiment. Artikelen snel verzonden en leuk verpakt. Ook is er een super fijne stapelservice, waarbij ik nu alvast een bestelling kan afrekenen en volgende week bijv. nog een order bestellen en afrekenen en deze gezamenlijk laten verzenden. Ideaal!
Al heel vaak prachtige en duurzame stoffen, patronen en fournituren besteld. Altijd fantastische service. Van tevoren uitgebreid advies desgevraagd en de enkele keer dat er iets niet helemaal klopte met de bestelling werd dat zeer snel en netjes opgelost. Het assortiment is enorm uitgebreid, het uitgebreidst van alle duurzame stoffen webshops die ik ken, wat maakt dat je alles voor je nieuw project hier kan bestellen; heel fijn!
Altijd goede ervaringen met Ansje. De stof word snel verstuurd en leuk ingepakt, een feestje om open te maken! Goede service, bij vragen word je fijn geholpen met goede adviezen, en 1 van de belangrijkste dingen, een duurzame webshop met duurzame stoffen! Kortom een aanrader
Mijn favoriete webshop voor stof en fournituren! Mooi assortiment, fijn contact, goed advies en snelle levering. Aanrader!
Fijne stoffenwinkel met een uitgebreid en duurzaam assortiment. Snelle levering en fijne service!
Mooie selectie stoffen met een duurzaam karakter, heel veel fournituren en snelle levering. Een aanrader!
Fijn assortiment, goede service, snelle levering, Anouk is mijn hofleverancier
Fantastische online shop met een mooi atelier voor naailessen en workshops! En de eigenaresse is een fantastische vrouw!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid