facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stoffengigant

Stoffengigant
Adres: Dorpsstraat 348, 1566 BR Assendelft, Nederland
Telefoonnummer: 06 38416685
Staat: Noord-Holland
District: Zaanstad
Stad: Assendelft
Route: Dorpsstraat
Huisnummer: 348
Postcode: 1566 BR


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: 10:00–16:00
donderdag: 10:00–16:00
vrijdag: 10:00–16:00
zaterdag: 10:00–14:00
zondag: Gesloten

Recensies
Je kan er heel leuke, betaalbare stoffen bestellen. De verkoper is heel behulpzaam, heel klantvriendelijk en reageert heel snel om samen een oplossing te zoeken.
Wat een heerlijke stoffenwinkel !! En eindelijk leuke vlotte jongens die echt weten waar ze over praten! Ik heb meerdere malen al wat besteld en super leveringen gehad, waardoor ik ze afgelopen week zelf een keer heb opgezocht. Super panelen, zelfs voor mijn leuke strand tas. Top service jongens, ga zo door !!
Super lieve jongensnBehulpzaam en gezellig helpen met combinaties maken.nnMe dochtertje van 2 en zoon van 11 zijn gek op deze jongens.
Stoffengigant heeft super mooie katoenen tricots van het merk Stenzo. Ze staan nu ook op de zaterdagmarkt in Alkmaar, echt een aanrader.
Super behulpzame en aardige mannen werken er bij Stoffengigant! En de stoffen zijn zo mooi en van goede kwaliteit. Ik ben fan van Stoffengigant
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid