facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stoffen en Fournituren Willemse

Stoffen en Fournituren Willemse

Info

Grote sortering Stoffen en Fournituren, zoals kant, band, garen, ritsen, DMC borduurzijde, wol etc, etc.

Adres: St. Lucasplein 12, 4631 LH Hoogerheide, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0164-612974
Stad: Hoogerheide
Route: St. Lucasplein 12
Postcode: 4631 LH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stoffen en Stiksels Stoffen en Stiksels 413 meter Goed geholpen door eigenaresse. Zeer vriendelijk
Recensies
Heel veel stoffen, ik vind het mooie kwaliteit, en voor een heel mooie prijs! Ik koop via Marktplaats, en het komt snel en netjes aan. Alleen is de kleur op de foto niet altijd precies wat je krijgt, dat kan door het licht komen. Als je dat niet wilt riskeren, kun je altijd naar de winkel. Maar voor mij is het nog nooit een probleem geweest, het is tot nu toe een mooiere kleur in het echt dan op de foto. Perfect voor gordijnen, quilten, kleding maken, en alles! Heel vriendelijke en goede service!
Helaas niet de soort stof voorradig die ik zocht maar verder goed geholpen. Vriendelijke man, leuk praatje. En met een leuke zomerse stof voor weinig geld weer vertrokken. Zeker een aanrader deze winkel.
De winkel was dicht tijdens openingstijden. Bij telefonisch contact bleek de winkelier naar 'het magazijn', aldus de dame aan de telefoon. Zij wist niet wanneer hij terug zou komen en zei tevens dat zij smiddags vaker dicht zijn. Dit staat echter niet op de deur of online aangegeven.
Heel veel stoffen, ook om te quilten. Fijn geholpen en beslist niet duur! Voor de winkel een groot parkeerterrein Let op: op maandag en zaterdag gesloten!
Vertaald door Google ik raad aan Origineel Polecam
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid