facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stoffeershop

Stoffeershop
Adres: Dorpsstraat 142, 1733 AR Nieuwe Niedorp
Telefoonnummer: 0623505136
Stad: Nieuwe-Niedorp
Route: Dorpsstraat 142
Postcode: 1733 AR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Koja Woningstoffeerbedrijf Koja Woningstoffeerbedrijf 73 meter Perfect bedrijf. Goede adviezen, mooie stalen om van uit te zoeken. Me bestelling pri...
Schuur8 Schuur8 966 meter Daar kan je echt leuk scoren! Voor een mooie leren jas of riem. Of een leuk meubel.
Recensies
We hebben bij de stoffeershop gispen stoelen met een prachtige stof gekocht. We zijn super tevreden met de service en de communicatie, en de stoelen zijn heel erg mooi geworden. Helemaal top!
Ik geef ze een 10! Vanaf het begin ging de communicatie heel soepel. Ze luisteren goed en denken graag mee. We zijn enorm blij met ons hoofdbord en kunnen de Stoffeershop aan iedereen aanraden! De prijs is ook heel eerlijk. Top ervaring dus :
Met 1 woord Fantastisch! Mijn oma had een nieuw bed nodig en bij de beddenfabrikant hadden wij ook een offerte ontvangen voor een hoofd en voetbord. Gezien deze behoorlijk hoog uitviel hebben wij ervoor gekozen om eens rond te gaan kijken. Vervolgens zijn wij bij Jody beland en ze heeft ons ontvangen in haar mooie atelier achter haar huis. Wij hebben uitgebreid de wensen doorgenomen en haar de opdracht gegund. Na een korte tijd waren de delen gereed en kwam ze deze zelf brengen. Helaas paste deze niet door het trapgat en heeft ze deze kosteloos aangepast! Wat een service! Al met al kan ik haar werk aan iedereen aanbevelen!
Zeer klantvriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid