facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stoffeerderij Keeren

Stoffeerderij Keeren

Info

Wij zijn er voor al het stofferen en herstofferen van uw meubels. Voor zowel particulieren als bedrijven.



"Stoffeerderij Keeren bestaat al honderden jaren. Wij zijn begonnen als zadelmaker, maar nadat de paarden werden ingeruild door voertuigen, werd dit een uitstervend beroep. De welvaart begon te groeien en de mensen wilden hun huis mooi ingericht hebben. Zodoende veranderde onze zadelmakerij vanzelf in de woninginrichting.Vanaf 1978 hebben wij ons gespecialiseerd in het pure ambacht van stofferen. In de loop der jaren hebben wij meubels gestoffeerd van klassiek tot modern.Zo moet u denken aan:Banken / FauteuilsEetkamer stoelenBoot- / Caravan-kussensAutostoelenMotor / Scooter zadelsKantoor MeubilairMedisch Meubilair"
Adres: Geijzerstraat 1a, 5753 RP Deurne (gemeente)
Telefoonnummer: +31623905657
Stad: Deurne
Route: Geijzerstraat 1a
Postcode: 5753 RP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Onze banken daar op laten vullen en vermaken Prima haal en breng service Gewoon een goed bedrijf Met verstand van zaken
Vakmanschap van de bovenste plank. Beheersen de oude technieken nog tot in de puntjes. Ontzettend vriendelijk en prettig in de omgang. Onze antieke stoel werd nog met behulp en gebruikmaking van de oude technieken gerestaureerd. Het eindresultaat is fantastisch. Kan dit adres en deze mensen alleen maar aanbevelen. Top !!!
Gevraagd of er gelegenheid was om 2 caravankussens van een nieuw binnenwerk te voorzien. Kon meteen de volgende dag In de ochtend gebracht en eind van de middag opgehaald. Prima voorzien van een koudschuim binnenwerk, strak werk.
Binnenstof bankje naar buitenstof bankje laten omtoveren Met een woord prachtig en enorm geduldig goede service Dank jullie wel! Groet saskia en Mies
Zeer vriendelijke dames met zeer goede kennis van stofferen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid