facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stoffeerder

"Raambekleding en vloeren specialist in Chaam.U bent van harte welkom in onze winkel."
Adres: Bredaseweg 28 , Chaam 4861 AJ, NL
Telefoonnummer: 0161 492 465
Stad: Chaam
Route: Bredaseweg 28
Postcode: 4861 AJ



op zoek naar gerelateerd: Duette Shades ervaringen, Gordijnen Rijen, Gordijnen Chaam
Recensies
Vriendelijke mensen hebben gekeken naar onze wensen en eisen voor een vloer kregen wat staaltjes mee om te kijken Bedankt en tot snel
Berg&Berg De Stoffeerder heeft ons fantastisch geholpen met het uitzoeken van onze complete raamdecoratie gordijnen, jaloezieën en plisségordijnen in ons nieuwe huis. In de winkel is een breed assortiment aan prachtige merken en stoffen en tijdens ons bezoek werd er ruimschoots tijd gemaakt voor een vrijblijvende offerte. Bij ons thuis werd alles netjes en kundig opgehangen en de communicatie verliep erg vlot. Een paar gordijnen bleken na het ophangen iets te kort te zijn, dit werd meteen opgelost. Top service! Wij zijn heel erg blij met het resultaat.
Prachtig ingerichte winkel met uitgebreide inrichting volgend de actuele trends van deze tijd. Enthousiaste en gemotiveerde eigenaar/verkoper. Echt een aanrader!
Leuke plek, heel veel stof. Heb je stof nodig?Ga dan hier naar toe! Wij mochten een stuk vloerbedekking zelfs gratis meenemen! Echt toppers!
Voor ons nieuwe huis aan te kleden zijn wij bij De Stoffeerder advies gaan vragen. In de winkel is ruime keuze en het was fijn dat we verschillende stalen verschillende keren mee mochten nemen. Alles is in prima overleg gegaan en werd netjes gehangen. Petje af. Wij zijn dik tevreden en genieten van het mooie resultaat. Het is echt een aanrader.
Ik ben ontzettend blij dat een vriend me heeft gewezen op dit persoonlijke bedrijf met veel kennis,ervaring en vooral eerlijk advies. Uiteindelijk zelfs een vloer gekozen die niet eens in het standaard assortiment zit tegen een scherpe prijs. Kijk nu al uit naar de prachtige vloer voor in mijn nieuwe appartement!
De stoffeerder in Chaam is een hele goede winkel! De medewerkers zijn erg klantvriendelijk, denken goed mee en wegen de opties af. Alle stalen mochten we meenemen om te vergelijken, was geen enkel probleem. Op korte termijn werden alle spullen geleverd en keurig netjes opgehangen. Top service! Kortom: zeer tevreden over de kwaliteit van de Stoffeerder!!
Onze volledige woning hebben wij laten inrichten door De Stoffeerder. Prachtig resultaat, vooral de PVC laminaat is geweldig. We zijn goed geadviseerd. Voor een volgend project in huis komen wij absoluut terug.
Ons nieuwe appartement is tot volle tevredenheid van gordijnen en duet shades voorzien. We zijn fantastisch geholpen en Peter, de man die alles heeft opgehangen heeft alles keurig bevestigd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid