facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stoere Binkies

Stoere Binkies

Info

Stoere Binkies, dé webshop voor jouw stoere bink!
Hippe kleding voor jongens van 3 maanden tot 12 jaar.

Ook voor zelfbedrukte kleding!



"BabesenBinkies is dé webwinkel als het gaat om de leukste fashion en lifestyle producten.Wij richten ons vooral op kinderen van 0-12 jaar. Wekelijks zullen wij ons assortiment verbreden met de leukste en trendy items.Ons team is iedere week op pad in Nederland en buitenland om voor jou de leukste items in te kopen om altijd als eerste de nieuwste items online te tonen :"
Adres: mauritiusstraat 5, 6991ca Rheden, Gelderland, Netherlands
Stad: Rheden
Route: mauritiusstraat 5
Postcode: 6991ca



op zoek naar gerelateerd: stoere kleertjes, stoere baby pyjama, kledingmerk stoer, stoere baby jassen, stoere babyspullen, stoere kleding, stoere boxpakjes, stoere baby rompers
Recensies
Goede service. Per ongeluk typfout in huisnummer gemaakt waardoor pakket retour gegaan is. Daarna is het pakket kostenloos weer naar ons opgestuurd!
Super leuke kinderkleding. Ze reageren heel snel en bijzonder vriendelijk op vragen.
Hele positieve ervaring! Top service en ontzettende aardige mensen! Ennnnn goede kwaliteit kleding voor een leuke prijs! Ik ga hier echt vaker bestellen!!!
Heel slecht! Ik heb meerdere keren contact opgenomen dat mijn bestelling niet compleet was. Ik heb alleen het rokje gekregen en niet het shirt. En dus alleen 30 euro betaald voor een rokje! Ze antwoorden niet op mails en niet op fb Messenger berichten. Had nog een bestelling geplaatst ander halve week terug en nog steeds niks ontvangen. Geen aanrader dus!!!
Bestelling geplaatst en betaald 17 februari, nu 2 maart nog steeds niks. Setjes komen nochtans zogezegd altijd binnen. Via messenger sporadisch contact maar wanneer je aandringt is de beleefdheid ver weg of krijg je zelf geen antwoord meer. Verjaardag van mijn dochter was 26 februari. Had ik het geweten! Dus nog steeds in blijde verwachting maar zou liever mijn geld weer krijgen! Toen ik de betaling deed zag ik nochtans nergens pre order staan. Maar dan nog, ze blijven zeggen dat ze "vandaag" binnenkomen
Klantvriendelijke klantenservice, super leuke kleding en snel geleverd, dochter helemaal blij met haar kleertjes! Goede prijs-kwaliteit verhouding. Zeker aanrader.
Optijd een jurkje voor kerst besteld. Stond niet bij dat dit om een pre-order ging helaas het jurkje 27 december mogen ontvangen om deze reden gaat hij retour maar dan moet je 5.25 betalen om retour te zenden. Ik vindt het belachelijk als ik geweten had dat het om een pre-order ging had ik het nooit besteld. Eenmalig dus
Super webshop! Wij kopen hier al tijden de kleding van de kinderen. Alle soorten en maten, altijd stoere nieuwe mode. Hebben ook altijd alles op tijd geleverd gekregen en de kwaliteit is super. Ik kan deze winkel zeker adviseren.
Ik heb hier super leuke kleertjes kunnen bestellen voor een nichtje van mij. Als ik vragen had kon ik deze gewoon via de facebook chat stellen en kreeg ik snel antwoord. Leuke kleertjes voor een leuke prijs!
Slechte ervaring. Ik wou een kleding stuk ruilen die beschadigd was. Ik heb toen1 keer antwoordt op mijn mail gekregen of ik een foto wou sturen. Dit heb ik gedaan en nooit meer antwoordt op gekregen. Omdat ik van het kleding stuk af wou en mijn geld retour wilde. Heb ik via hun site een retourlabel gekocht van 5,25 die ik uiteindelijk niet kon downloaden. Ik heb toen nogmaals een poging gedaan om het op te lossen, maar hier helaas ook weer geen antwoordt op gekregen. Uiteindelijk zelf maar naar de kleermaker gebracht om het te laten repareren en hierdoor weer extra kosten gemaakt. Ik zou deze website aan niemand aanraden, oplichterij dus !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid