facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stix-koopjesmarkt

Stix-koopjesmarkt

Info

Stix-koopjesmarkt heeft heel veel producten met fikse kortingen op de winkelprijs;

Bij ons vindt u partijen voor handelaren en losse artikelen voor pa

Geschiedenis

Stix-koopjesmarkt heeft heel veel producten met fikse kortingen op de winkelprijs. Bij ons vindt u partijen voor handelaren en losse artikelen voor particulieren.



"Op zoek naar een borduurbedrijf in Groningen e.o die uw logo op de kleding borduurt?Stix Textiel uit Foxhol met haar werkgebied in de Benelux. Heeft een jarenlange ervaring in het borduren van kleding, bedrijfskleding en op geschenken van vele variaties op textiel. Van logo’s tot beeldmerken, van namen tot slogans. Niets heeft een professionelere uitstraling dan de naam van uw bedrijf op de kleding geborduurd. Bedrukken is vaak niet bestendig tegen regelmatig wassen. Met borduren heeft u daar geen last van. Wij kunnen uw logo of lettertype meestal 1 op 1 overnemen, waardoor het identiek is aan het logo van uw bedrijf. Vele bedrijven en organisaties zijn u voorgegaan."
Adres: Jan Ligthartstraat 19, 9301HK Roden, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 06-53122922
Stad: Roden
Route: Jan Ligthartstraat 19
Postcode: 9301HK


Recensies
Ik heb een handdoek besteld voor de zwemdiploma van mijn dochter. Goede kwaliteit ! Communicatie was ook heel prettig. Alles werd in overleg gedaan.
Zeer vriendelijke service, snel klaar, mooie kwaliteit, goed product! Al veel mogen bestellen voor onze stichting Bloodhounds New Life.
Prachtige handdoek ontvangen na een leuk contact! Snel, zorgvuldig en fijne communicatie.
Vandaag op zoek naar een borduurservice voor een handdoek met een naam erop. Wat blijkt op 5 km van mijn huis zit een borduurservice. Telefonisch contact opgenomen om te vragen of ik de handdoek ook kon ophalen. Natuurlijk was dat mogelijk. Nu een paar uur later heb ik de handdoek al in huis. Prachtig resultaat en prima service! Heel erg bedankt, ben er erg blij mee.
Snelle service, vriendelijk mensen, en goede en nette borduursels
Top! Snelle service, vriendelijk en een prachtig resultaat!
Ik heb regelmatig een aankoop gedaan bij Stix Textiel. Kraamcadeautjes, badjassen, baddoeken maar ook mijn naam op mijn uniformen laten borduren en de naam van onze labrador op mijn vest. De kwaliteit is altijd goed en de service uitstekend, een aanrader.
Fijne service en gezellige sfeer! Ik kwam met een eigen wiegdekentje langs om een naam op te laten borduren. Er wordt de tijd genomen om het gewenste ontwerp uit te zoeken en het apparaat wordt goed afgesteld op het soort stof. Het resultaat was dan ook top.
Hallo, Ik ben heel erg blij met mijn bestelling. Mooi op tijd binnen gekomen. Heel erg vriendelijk te woord gestaan. En mag hun altijd vragen om wat te maken wat niet op de website staat. Wat een klant vriendelijkheid !!! Dank u wel.
Mooie spullen aangepast op je eigen wensen. Er werd goed mee gedacht over wat ik graag wilde. Ik ben super blij met mijn aankopen. Goede service, ik zou Stix textiel zeker aanraden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid