facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stipt Uitzendbureau

Stipt Uitzendbureau
"Werkt voor jou! Uitzendbureau voor uw productie en logistiek personeel"
Adres:
Telefoonnummer: 010-427 01 11
Stad: Schiedam


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Stipt vacatures, Uitzendbureau Letland, Stipt ua, Uitzendbureau Bodegraven, Olympia uitzendbureau, Asker Cicek, Stipt Automotive, Stipt verkooppunten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Altay Administratiekantoor VOF Altay Administratiekantoor VOF 796 meter Klantvriendelijk en afronding van taken zoals gesproken.
Direct Jobs Direct Jobs 2 km Direct Jobs is een uitzendorganisatie waarin maatwerk en een persoonlijke aanpak vanz...
Crossflex B.V. Crossflex B.V. 3 km Technisch uitzendbureau voor de Marine - Infrastructuur - Industrie - Offshore & Util...
Aymo Jobs Aymo Jobs 18 km Flexibiliteit tot in Detail!
Recensies
We waren op zoek naar een tijdelijke kracht om ons team te versterken. Contact opgenomen met Stipt, echter zijn we nooit teruggebeld, ook niet nadat we herhaaldelijke met Stipt hebben gebeld om te vragen of we nog een aanbieding mochten ontvangen. Iedere keer was het verhaal dat we teruggebeld zouden worden door “Bart”, maar dat is nooit gebeurd. Hele vreemde manier van met potentiële klanten omgaan. Als een bepaalde opdracht niet interessant is voor jullie, is het wel zo netjes om dat direct aan te geven en niet allemaal onzin verhalen te vertellen over terugbellen en dergelijke en dat vervolgens niet doen.
Ben heel vriendelijk en accuraat te woord gestaan. Een werknemer van Stipt was met haar voertuig tegen die van mij gereden. Nu schade formulier ingevuld en dan maar afwachten .
We zijn erg blij met STIPT als samenwerkingspartner. Ze schakelen snel en zijn erg betrokken, ook voor oplossingen buiten de reguliere vragen. Aanrader!
Goede betrouwbare en flexibele club die meedenkt en helpt bij het oplossen van uitdagingen. Ze leveren mensen die keihard werken. Topbedrijf en aan te raden voor iedereen die goede arbeidskrachten zoekt!
STIPT kan snel schakelen, persoonlijk contact, goede mensen en betrokkenheid vanuit het bedrijf bij ons bedrijf
Top bedrijf. Bij stipt is afpraak ook echt een afspraak.
Prima samenwerkingspartner. Reageert snel en adequaat, denk mee in oplossingen.
Uitstekende samenwerking!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid