facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stiphout

Stiphout
"Rederij Stiphout biedt een uitgebreid vaarprogramma in en rondom Maastricht. Ook is er een uitgebreid aanbod voor gezelschappen zoals een lunch of borrelcruise, maar ook een complete feestavond aan boord!"
Adres: Maaspromenade 58 , Maastricht 6211 HS, NL
Telefoonnummer: 043 351 5300
Stad: Maastricht
Route: Maaspromenade 58
Postcode: 6211 HS


Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-18:00
Zondag: 09:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: rederij stiphout maastricht+parkeren, stiphout reizen, stiphout nederland, plattegrond stiphout, stiphout bouwbedrijf, rederij stiphout korting, stiphout helmond, stiphout badkamers
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kymyka Kymyka 339 meter Nog steeds en al jaren de meest bijzondere en exclusieve schoenen- en tassenwinkel va...
City Sights Maastricht City Sights Maastricht 397 meter Tours and Events
Grotten Zonneberg Grotten Zonneberg 3 km Een hele interessante ervaring! De grotten waren enorm groot, ook ontzettend donker e...
Recensies
4-sluizentocht gedaan. Prachtige route. Alles prima, meer dan, geregeld. Zeer vriendelijk personeel receptie en op de boot. Voortreffelijke ontvangst op boot met koffie en vlaai en een zeer goede lunch, dit moet wel extra betaald worden maar is de prijs meer dan waard.
Wij hebben gekozen voor boot tocht en een rit in oude bus. Erg leuk, chauffeur was gied op de hoogte van de ditjes en datjes. Erg leuk. Toiletten op de boot ziet er verzorgt uit.
Wij kozen vanmiddag voor de historische vaarroute, die om 12.45 vertrok. We hebben genoten van de zon, de mooie uitzichten en de vele grote sluizen waar de boot doorheen ging, maar hadden wel wat meer historische achtergrond verwacht. Ze hadden dit beter de sluizenroute kunnen noemen.
Leuke vaartocht gehad, de 4 sluizen tocht zo als vermeld konden niet plaats vinden omdat één sluis in reparatie is. PS.Voor mensen die slecht ter been zijn is het traplopen wel een dingetje .
saterday night cruise gedaan...was romantisch, lekker gegeten en genoten van het mooie uitzicht van de oevers in Maastricht bij zonsondergang...het eten was meer dan genoeg en ook het personeel was heel vriendelijk...uitgebreide dranken kaart...een echte aanrader voor als je eens wat specialer wil dineren...hebben ook andere leuke boottochtjes voor jong en oud...we gaan in de toekomst zeker nog eens terug komen...het was super!!!
Een rondvaart met het gezin. Alles op zich prima geregeld. Personeel is aardig. Je kunt voor een schappelijke prijs iets eten en drinken. Informatie in het Nederlands, Engels en Duits. Het is wel wat massaal. Maar toch beveel ik het aan. Let wel, je kunt op verschillende plekken afstappen maar niet al deze plekken zijn rolstoelvriendelijk.
Het is een zeer tegenvallende route op het water. Je maakt eerst een zeer trage draai onder een brug, waar de rederij is gelegen. Dit vervolgt hierna met 'n stukje groen, zonder enige historische stadselementen. Al snel volgt er een onfraai uitzicht op een stuk industriegebied. De bediening van een koud biertje ging gelukkig vlot en het personeel was vriendelijk. Hier gingen we dan ook van genieten omdat de route terug idem was. Omdat we zo houden van varen 1 ster en de bediening goed was 1 ster maar de rondvaart zelf is 0 sterren, krijgt het hierom 2 sterren.
Trip van Maastricht naar Luik gemaakt, erg leuke ervaring. Aardig personeel, mooie boot, gelukkig ook mooi weer en afgemeerd in het centrum van Luik dus overal dichtbij. Aanrader: bestel de lunch aan boord, erg lekker. Mede namens m'n mam en zussen dank aan al het personeel aan boord en tot ziens.
Lang in de rij wachten in de warmte totdat we op de boot konden. Ook zeer oude mensen moesten met 32 graden in de zon staan. Zeker 35min. Tocht is drie uur volgens de site maar dat was het zeker niet. De boottocht was een lachertje qua afstand. Als je naar de grotten wil, ga zelfstandig naar buitengoed Slavante en ga naar de kassa.
Rondvaart de oude vaarroute van ongeveer 2 uur gedaan. Leuke mooie route, die je door veel sluisjes voert. Echter werd bij de kaartjes verkoop niet mede gedeeld dat de geluidsinstallatie het niet deed. Vervolgens werd er laconiek een bundeltje a4tjes naar je toe gegooid als uitleg voor onderweg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid