facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stille Willys

Stille Willys

Info

Huur van een Silent Disco set bestaande uit Neon Bright koptelefoons, 3 kanalen en muziek naar keuze.



"Wil jij een feest om nooit meer te vergeten? Verzamel de leukste mensen en geniet samen van de Silent Disco met behulp van onze Stille Willy’s headphones en all-in-one pakket. Wij bieden onder andere drie kanalen, de leukste afspeellijsten en een bezorg- en installatieservice aan!"
Adres: Julianaplantsoen 155, Diemen
Telefoonnummer: +31681047599
Stad: Diemen
Route: Julianaplantsoen 155


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Barst Repair Diemen Barst Repair Diemen 0 meter Barst Repair Diemen repareert iPhones, iPads en Samsung telefoons!
VolZicht VolZicht 185 meter Er zijn twee belangrijke dingen die Karin mij heeft doen inzien. - We leven in een om...
ILH Inter Line Holiday ILH Inter Line Holiday 690 meter SEYAHAT ACENTALARI TURİZM ŞİRKETLERİ
Berkenstede Berkenstede 811 meter Heel mooi verzorgingshuis. Ook een heel vriendelijke sfeer. Goed personeel.
Artisan Klussenbedrijf Artisan Klussenbedrijf 1 km Installatie van elektra en verwarming Loodgieters werk Timmerwerk Schilderwerk Bouw b...
IO4U IO4U 2 km IO4U heeft zich gespecialiseerd in het versnellen van I/O intensieve omgevingen zoals...
Patisserie Perlo Patisserie Perlo 2 km Ambachtelijk banketbakkerij
Recensies
Ik heb 50 koptelefoons gehuurd bij Stille Willy’s en ik ben heel tevreden van de service: correcte levering, zeer snelle communicatie, materiaal was prima in orde en de disco zelf was een groot succes in onze ploeg. Ook was het fijn om een duidelijke handleiding erbij te krijgen. Absolute aanrader!
Leuk avond gehad met de koptelefoons, uiteindelijk 1 van de 2 zenders gebruikt, paar opmerkingen, een koptelefoon kon de volume niet van versteld worden en van een paar kon je de knop niet goed indrukken om hem aan en uit te zetten. Voor de rest tevreden over en goede communicatie met het bedrijf.
Ontzettend leuk feestje gehad met deze set, de sfeer zit er echt direct in en je hebt zoveel lol, zeker als je je headset even af zet en je om je heen kijkt en luistert ;. Verder werken de sets super makkelijk en goed. Communicatie met Stille Willy's ook helemaal top. Dikke aanrader!
Ideaal voor een leuk feestje. Mijn dochter van 14 heeft met 15 vriendinnen een top avond gehad. Stoelendans, stopdans, raad de choreo etc. Alles werkte perfect, goede communicatie en een duidelijke instructie!
Wat supergaaf om met een groep heerlijk buiten te dansen op muziek. De apparatuur is top verzorgd, de handleiding glashelder en het werkt binnen 5 minuten. Super kwaliteit en makkelijk thuisbezorgd.
Afgelopen weekend het verjaardagfeestje van mijn dochter haar 15-jarige verjaardag gevierd. Hierbij Stille Willy's ingeschakeld voor een silent disco. We zijn door Stille Willy's zeer goed geholpen en ze zijn heel klantvriendelijk. Mijn dochter heeft een topavond gehad met 16 vriendinnen. We waren bang omdat we niet heel technisch zijn dat het moeilijk zou zijn om alles te installeren. De box met apparatuur wordt tijdig opgestuurd en is heel makkelijk te gebruiken. Ik wil Stille Willy's zeker aanraden als je een silent disco wilt organiseren. Groetjes Pieter en Aukje
Goede service! Snel geregeld en verstuurd - koptelefoons lijken wel wat ouder, maar leuk detail: de lichtjes knipperen in disco-stand!
Voor de tweede keer al gehuurd bij Stille Willy’s. Snelle levering, goede communicatie, goede prijs en ruim van tevoren geleverd. Aanrader!
Wat een ervaring! De koptelefoons zitten goed genoeg, het was allemaal erg makelijk te regelen hoe het werkte, het opzetten van de zenders, het gebruik van de koptelefoons, maar ook het terug zenden van het pakket. We hebben een top avond gehad en zullen dit niet snel meer vergeten!
Het was echt top geregeld. De headphones waren er ruim op tijd en er konden er zelfs nog een paar makkelijk en snel nageleverd worden. Leuk gebruik gemaakt van de 3 kanalen. Communicatie was goed en helder, alles volgens afspraak . Dus meer dan tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid