facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stijlhoeve

Stijlhoeve

Info

Stijlvol en duurzaam wonen ...zonnepanelen-Pelletkachels/landelijke badkamers/tegels & Pvc vloeren

Geschiedenis

Stijlvol en duurzaam wonen....



"Stijlhoeve is dé specialist in duurzaam en stijlvol wonen. U kunt bij ons terecht voor advies, uitwerking en samenstellen van eerlijke en stijlvolle woonproducten met een klassieke of landelijke uitstraling. Onze collectie zonnepanelen, pelletkachels, badkamers, tegels en PVC-vloeren zijn allen duurzame en stijlvolle topkwaliteitsproducten, die zeer zorgvuldig voor u zijn samengesteld. Dit alles voor een betaalbare prijs."
Adres: Rikkenspoelsweg 13, 7666LW Fleringen (Overijssel)
Telefoonnummer: 06-23119840
Stad: Fleringen
Route: Rikkenspoelsweg 13
Postcode: 7666LW



op zoek naar gerelateerd: Stijlhoeve airco, Stijlhoeve waterontharder, Openingstijden Stijlhoeve Zenderen, Stijlhoeve vacatures, Stijlhoeve shop, Zonnepanelen Twente
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Loohuis BV Loohuis BV 2 km Loohuis ,een bekend begrip in installatie land. Al sinds de bouw van ons huis zijn ze...
Ilse Damhuis Stijlvol Wonen Ilse Damhuis Stijlvol Wonen 2 km Inspirerende omgeving! Zeer klantvriendelijk! Erg goed geholpen!
Passion Interior Design Passion Interior Design 2 km Passion Interior Design
Recensies
Na akkoord offerte is de communicatie behoorlijk slecht, geen reactie op mails en toezeggingen aan de telefoon worden niet nagekomen. Begrijpelijk dat het in de energiemarkt druk is maar dan nog kan de communicatie en de verwachtingen richting de klant veel beter.
Warmtepomp en Zonnepanelen laten installeren. Prima werk afgeleverd. Prettige communicatie. Zeker als je dichtbij woont en zo ff kan binnenlopen. Ook prima begeleiding bij subsidie en BTW terugvordering van de overheid via Stijlhoeve.
Communicatie vanuit de verkoop kan iets beter, maar panelen zijn netjes geplaatst eerlijke prijs en als je zelf belt wordt je super te woord gestaan.
Afgelopen week hebben ze bij ons de Warmtepomp installatie aangesloten. Advies gesprek was duidelijk goede prijs aangeboden en de montage ging volgens afspraak en goede uitleg gehad. Zeker een aanrader. Bedankt Stijlhoeve Team voor de goede service.
Veel informatie maar prima uitgelegd door verkoper echt een aanrader voor alles in 1 pakket
Mooie lokale ondernemer die na een prima advies en een dito prijs ook zorgt voor installatie op één dag. Alles mooi aangesloten en kabels zijn mooi weggewerkt. Alles in overleg tijdens te installatie.
Ben nooit binnen geweest maar als je met je motor op de parkeerplaats staat en de eigenaar komt naar buiten om je een bakkie koffie aan te bieden! ...Dan is het voor mij wel heel gastvrij.
Kan er wel een boek over schrijven... wat een bedrijf zeg. Die ene ster is een beoordeling voor de zonnepanelen. Dat is het enige wat ze goed gedaan hebben. We hebben ook een pelletkachel laten zetten bijna 2 jaar terug. Die is alleen maar met fouten opgeleverd warm op koud water, onderdelen er tussen uit en weer er tussen plaatsen op verkeerde plekken, ze gokken maar wat, schelden naar klant, mails niet beantwoorden en afspraken niet op komen dagen. Nog steeds niet volledig werkend. Komen geen enkele afspraak na. Letterlijk 1,5 jaar in de kou gestaan door dit bedrijf. Waarschuwing, koop geen pelletkachel bij Stijlhoeve, want dan de kans is groot dat jenet als ons letterlijk in de kou komt te staan.
Prima service, probleem met de pelletkachel niet nieuw/ Monteur belde mij al voordat ik de winkel uit was met mogelijke oplossingen en schema's en heeft al meteen een sensor besteld die defect zou kunnen zijn. Heb alle medewerking gekregen. Top
Geweldig bedrijf in airco, zonnepanelen en boilers en waterontharderds. De medewerkers denken mee en zijn bereid om een stapje meer te doen. Ik raad dit bedrijf zeker aan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid