facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor STIJLAPART

Info

Interieur- en meubelontwerp en realisatie.
www.stijlapart.nl

Geschiedenis

Interieur- en meubelontwerp en realisatie.
www.stijlapart.nl



"Zoek je naar slimme oplossingenvoor het interieur van je woning of bedrijf?Duurzaam ontworpen.Lokaal geproduceerd.Apart voor jou."
Adres:
Telefoonnummer: +31626665626
Stad: Deventer


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
D 2 M D D 2 M D 2 km D 2 M D ontwerpt, realiseert en begeleidt concepten voor interieur. Vanaf de eerste ...
Architecten_Lab Architecten_Lab 3 km #BouwWatKlopt In een omgeving die klopt voelen mensen zich thuis en kunnen zij optima...
Van der Linde Architecten Van der Linde Architecten 4 km Laat uw droom werkelijkheid worden !
Recensies
Ontzettend knap hoe Edwin de Kuiper steeds een oplossing weet te bedenken die precies past bij je huis of je kantoor of welke plek ook. Hij ontwerpt niet alleen maar meubels, hij neemt de complete hoek of kamer of zaal onder handen. Hij kijkt heel goed naar de functies van een plek en houdt daar in zijn oplossing rekening mee. Een oplossing bovendien, die lokaal geproduceerd wordt.
Omdat wij totaal geen idee hadden hoe we onze uitgebouwde jaren dertig-woning het best konden inrichten, hebben we Edwin gevraagd mee te denken. De uitdaging was om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de ruimte, voldoende zitplaatsen te creëren voor als we met de hele familie bij elkaar zijn, maar ook met z'n tweeën een warm huiselijk gevoel te hebben. Hij heeft heel goed naar onze wensen geluisterd en is erin geslaagd om onze smaken die totaal verschillend zijn in een verrassend interieurontwerp te vatten. We zijn heel erg blij met de oplossingen die hij heeft aangedragen en de kast die hij voor onze specifieke situatie heeft ontworpen. Bent u op zoek naar iemand die out of the box denken kan en dit kan omzetten naar concrete oplossingen, dan is Edwin de Kuiper daarvoor de aangewezen persoon!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid